Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά13 Πανελλήνια μετάλλια ο Φιλαθλητικός στο Λαύριο

13 Πανελλήνια μετάλλια ο Φιλαθλητικός στο Λαύριο

Δεν θα μπορούσε να περιμένει καλύτερα αποτελέσματα ο Φιλαθλητικός επιστρέφοντας από το Λαύριο, όπου είχε μεταβεί για να συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U11 και U13 του Νοτίου Ομίλου. Η ομάδα της πόλης μας πραγματικά σάρωσε. Κατάφερε να κερδίσει συνολικά 13 μετάλλια αγωνιζόμενη σε πολλές περιπτώσεις με παιδιά νεότερα ηλικιακά ενώ για ατυχίες και κακή χρονική συγκυρία δεν μετέβησαν στο Λαύριο άλλα 4 παιδιά που θα σχημάτιζαν ακόμα πιο δυνατή εκπροσώπηση του συλλόγου.

Πιο αναλύτικά και χωρίς να μπαίνουμε σε πολλές λεπτομέρειες των αγώνων, ο Τίτος Αντύπας χρυσός στο μόνο στα 11αρια, ο Σπύρος Τυλιγαδας ασημενιος στην ίδια κατηγορία, χρυσό η Χαρά Πετροπούλου και ασημένια η Μελίνα Γουβιά στα κορίτσια, και χρυσό στην ίδια κατηγορία στο διπλο το δίδυμο Αντύπας Τιτος με Πετροπούλου Χαρά… Αργυρός ο Φώτης Λεβέντης στο μόνο στα 13αρια και χάλκινος ο Σάκης Αντύπας, Χάλκινη η Χαρά Πετροπούλου στο μόνο στα κορίτσια, Χρυσοί πρωταθλητές οι Αντύπας Σάκης και Φώτης Λεβέντης στο διπλό και ασημένιο μετάλλιο ο Χάρης Κουρκουτας με Περγαντινα Στέλιο, ενώ ασημένιες στο διπλό στα κορίτσια οι Μελίνα και Μυρτώ Γουβιά. Και τέλος ασημένιο μετάλλιο στο μεικτο στα U13 oι Αντύπας Τιτος με Χαρά Πετροπούλου ενώ χάλκινο είχαμε στο διπλό οι Φίλιππος Χριστοδουλόπουλος με Μελίνα Γουβιά.

Αγωνίστηκαν επίσης με πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισαν το χειροκρότημα οι Αντώνης Τραντας, Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, Θανάσης Κρεκουκιωτης και Χρήστος Τυλιγαδας. Στις λεπτομέρειες δεν κατάφεραν και αυτά τα παιδιά κάποιο μετάλλιο αλλά αξίζουν και σε αυτά και σε όλα τα παιδιά, πολλά συγχαρητήρια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε πανελλήνιο που διεξήχθη 400 χλμ μακριά ο Φιλαθλητικός, παρά τις απουσίες, είχε την πιο πολυπληθή αποστολή ενώ την ακολούθησαν και πολλοί γονείς παρακολουθώντας όμορφο θέαμα από τους αγώνες. Ο προπονητής του συλλόγου Παναγίωτης Τσόκος, μας δήλωσε σχετικά: ” Σε ένα πανελλήνιο που έπρεπε να έχει διεξαχθεί εδω, σε πείσμα κάποιων, η ομάδα μας έφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα ήταν πολύ καλύτερο αν τα αδέρφια Λεμόνη, ο Απόλλων με την Μυρτώ κατάφερναν να έρθουν λόγω ατυχιών. Σημασία έχει ότι ο στόχος επετεύχθη, κλείσαμε αγωνιστικά την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και δείξαμε την δυναμική του συλλόγου που μεσουρανεί στο ελληνικό μπαντμιντον εδώ και 20 χρόνια και δείχνει ότι έχει συνέπεια και συνέχεια στις επιτυχίες.. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω την Ευγενία Βαγγέλη και τον Δημήτρη Παρασκευά, δύο άξια παιδιά του συλλόγου, για την πολύ καλή προετοιμασία των νέων αυτών αθλητών, και την στήριξη στο σωματείο σε μια πραγματικά δύσκολη χρονιά για μένα και τον σύλλογο.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ