Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός: Πάμε σαν άλλοτε

Πανηλειακός: Πάμε σαν άλλοτε

Μνήμες του ένδοξου παρελθόντος ξυπνά  η άνοδος στη Γ’ Εθνική

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Επιστροφή στη Γ’ Εθνική μετά από δυο χρόνια για τον Πανηλειακό, με τους «ερυθρόλευκους» να  θέλουν να εδραιωθούν στις εθνικής κατηγορίες. Άλλωστε αυτό επιτάσσει  η ιστορία του και το βαρύ όνομα που έχει ύστερα από την επταετή παρουσία του στην Α΄ Εθνική (1995-2001 και 2003-2004), επί εποχής Σάκη Σταυρόπουλου, μια περίοδο που ο Πανηλειακός είχε γίνει γνωστός απ’ άκρη σ’ άκρη στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Η επιτυχία της ανόδου ασφαλώς και είναι σημαντική, αλλά οι απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής είναι τεράστιες και για το λόγο αυτό  χρειάζεται συμμετοχή και  βοήθεια από όλους.

Βροχή τα συγχαρητήρια

Διονυσία Αυγερινοπούλου

Τα θερμά της συγχαρητήρια στην ιστορική ομάδα του Πανηλειακού για την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία εκφράζει η Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ., Δρ. Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου. Οι παίκτες απέδειξαν ότι η επιμονή όλων στην ομάδα, το κοινό όραμα, η αγαστή συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα, δε μπορούσαν παρά να οδηγήσουν σε αυτή την μεγάλη επιτυχία.

«Η άνοδος της ομάδας στην Γ´ Εθνική κατηγορία τιμά το Νομό μας και μας κάνει όλους υπερήφανους! Συγχαίρω τους παίκτες, τον προπονητή, τη Διοίκηση, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στη επίτευξη της πολυπόθητης από όλους μας νίκη και σας εύχομαι υγεία, δύναμη και πολλές διακρίσεις!» δήλωσε η κυρία Αυγερινοπούλου.

Άρης Κουλούρης

Εκ μέρους της ΕΠΣ Ηλείας, ο πρόεδρος Άρης Κουλούρης, εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση με αποδέκτη τον Πανηλειακό για την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική: «Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε/ΕΠΣΗ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Πανηλειακό Α.Ο. Πύργου για την άνοδο του στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Μία ακόμα σημαντική στιγμή για τον Πανηλειακό για την οποία είμαστε όλοι υπερήφανοι και αισιόδοξοι. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια με ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις»   

Βασίλης Χριστοδουλόπουλος

Τα συγχαρητήριά του στον Πανηλειακό για την άνοδο, αλλά και τον Κώστα Ντάβαρη, απέστειλε ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος. Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Αστέρα, ανέφερε: «Θέλω να συγχαρώ θερμά τον Πανηλειακό για την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική και να του ευχηθώ καλή τύχη στη νέα κατηγορία. Επίσης θέλω να συγχαρώ και τον φίλο μου Κώστα Ντάβαρη, με τον οποίο στο παρελθόν έχω συνεργαστεί, αλλά και φέτος, μέσα από τους παίκτες τους οποίους παραχωρήσαμε στην ομάδα του Πανηλειακού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ