Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓιωρίκας Πιλίδης για την «έκρηξή» του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου: «Μου...

Γιωρίκας Πιλίδης για την «έκρηξή» του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου: «Μου την είχαν στημένη»

Ο γνωστός αθλητής της πάλης μίλησε για τη στιγμή που βγήκε εκτός εαυτού στην εκπομπή «Τι λες τώρα» – Δείτε βίντεο

Για την πρόσφατη «έκρηξή» του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου μίλησε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Ο γνωστός αθλητής της πάλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» και μίλησε για την στιγμή που βγήκε εκτός εαυτού και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ συνομιλούσε με την Κατερίνα Καραβάτου.

Όπως εξήγησε, η έκρηξη αυτή προέκυψε, γιατί είχε στο μυαλό του πως η παραγωγή της εκπομπής του την «έστησε». Βέβαια, έβγαλε «εκτός» την Κατερίνα Καραβάτου.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως έπεσε στην αντίληψή του ότι ένας από τους ανθρώπους της εκπομπής είναι συνεργάτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

«Θεώρησα ότι μου την είχαν στημένη, εκτός από την κυρία Καραβάτου. Την είδα την κυρία Καραβάτου ότι ένιωσε αμήχανα και μου μίλησε και μετά», ειπε αρχικά.

«Δεν γίνεται να βγαίνω εγώ και να μιλάω με τον δικηγόρο της ΕΛΟΠ. Εκτός αυτού, χθες ανακάλυψα φωτογραφίες με αγκαλιές του κυρίου που καθόταν δίπλα μου με τους ανθρώπους της ΕΛΟΠ. Είναι συνεργάτης τους», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται πως ο αθλητής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα», προκειμένου να συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει με τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς αγώνες. Στον αέρα της εκπομπής βγήκε και η δικηγόρος του αθλητή.

Ωστόσο, η συζήτηση δεν είχε θετική κατάληξη. Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πάλης ανέφερε πως ο Γιώργος Πιλίδης δεν είχε ενημερώσει την Ομοσπονδία για την συμμετοχή του στο Survivor καθώς και ότι όταν τον κάλεσαν να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εκείνος αρνήθηκε. Παράλληλα, ανέφερε ότι μέχρι τώρα η Ομοσπονδία Πάλης έχει δώσει 150 χιλιάδες ευρώ για Ολυμπιακές προετοιμασίες και γιατρούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ