Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης Γαστούνης: Μεγάλες επιτυχίες στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε

Άρης Γαστούνης: Μεγάλες επιτυχίες στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε

1 χρυσό μια 7η και μια 8η  θέση

Με 5 αθλητές στην αποστολή ταξίδεψε ο σύλλογος καράτε Άρης Γαστούνης στο Βελιγράδι της Σερβίας για το βαλκανικό πρωτάθλημα καράτε, στις 3 με 5 Ιουνίου. Ο Σύλλογος της Γαστούνης ξεκίνησε τους αγώνες  την  Παρασκευή 3 Ιουνίου με την προπονήτρια Έλενα Κοτσίρη να φέρνει το χρυσό μετάλλιο για την χώρας μας στην κατηγορία κούμιτε γυναικών βετεράνων -65 κιλά.

Ο Φανός Νικόλαος συνέχισε τους αγώνες την ίδια μέρα με την προσπάθεια του να σταματά στον γύρο τον 16. Την ίδια μέρα αγωνίστηκε και η αθλήτρια Σοφία Μητσοπούλου που με μεγάλες εμφανίσεις έφτασε στις 8 καλύτερες παίκτριες τον Βαλκανίων, κερδίζοντας τον  γύρο των 32 με 3-1 τον γύρο τον 16 με 5-1 και μια ήττα με 1-0 γύρο στον γύρο τον 8.Η  Σοφία έδειξε με αυτή την εμφάνιση πως το μετάλλιο σε διεθνές επίπεδο είναι θέμα χρόνου.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου αγωνίστηκαν ο Θανάσης Ζέζας φτάνοντας στην 16η  θέση και η Ελένη Κουφοπούλου στην 7η .

Η προπονήτρια Έλενα Κοτσίρη δήλωσε: «Είμαι περήφανη για τους αθλητές μου έδωσαν τα πάντα για την εθνική μας ομάδα, αγωνίστηκαν με πάθος κ απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο. Ήρθαμε πραγματικά σε μια καυτή έδρα με αθλητές υψηλού επιπέδου και χώρες με τεράστια παράδοση στο άθλημα του καράτε. Είμαι φανερά ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα των αθλητών μου και πιστεύω πως τα μετάλλια για εμάς είναι θέμα χρόνου, θα έχουμε ένα λαμπρό μέλλον. Όσο για μένα είναι πραγματικά υπέροχο να αγωνιστώ ύστερα από 10 χρόνια και να έρθει η πρώτη θέση. Κλείνοντας ήθελα να πω μιας και για εμάς με το Βαλκανικό τελείωσε η αγωνιστική  σεζόν  ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές μου για αυτήν την υπέροχη σεζόν που μου χάρισαν  ήταν μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες, κάτι που πραγματικά με γεμίζει δύναμη και διάθεση για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ