Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός: Καλημέρα Γ’ Εθνική

Πανηλειακός: Καλημέρα Γ’ Εθνική

Κλίμα ευφορίας και ενθουσιασμού επικρατεί στο στρατόπεδο του Πανηλειακού, μετά την οριστικοποίηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Όλοι έκαναν  λόγο  για μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της περιόδου που στέφθηκε με επιτυχία, με την ομάδα της Ηλείας να πετυχαίνει το στόχο που είχε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Τα συγχαρητήρια έδιναν και έπαιρναν από το βράδυ της Κυριακής, ενώ  πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιηθεί εκδήλωση προκειμένου να γιορταστεί η άνοδος στη Γ’ Εθνική.

“Ήταν δίκαιο έγινε πράξη. Τα καλύτερα έρχονται”

Με ένα σύντομο σχόλιο, ο Πανηλειακός Α.Ο. μέσα από τη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε την σημερινή άνοδο:

“Αυτή η ομάδα. Αυτός ο κόσμος. Αυτή η παρέα. Αυτή η οικογένεια. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Ο Πανηλειακός μετά από 25 δύσκολους και επίπονους μήνες επέστρεψε και πάλι στις εθνικές κατηγορίες!

Τα καλύτερα έρχονται…”.

Συγχαρητήριο μήνυμα από Αντωνακόπουλο

Ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την άνοδο του Πανηλειακού στην Γ΄ Εθνική. Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Συγχαρητήρια στον ιστορικό Πανηλειακό για την επάνοδό του σε εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Μια επιτυχία που ήρθε μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια, αρχικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας κι έπειτα μέσα από δύσκολους αγώνες μπαράζ πρωταθλητών Ενώσεων. Η οποία αυτή επιτυχία αποτελεί πλήρη επιβράβευση της επιμονής και υπομονής όλων στην ομάδα, καθώς και μεγάλη ενδυνάμωση του Δήμου μας στον αθλητικό χάρτη. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στους προπονητές, στους διοικούντες, σε όλους όσοι συντέλεσαν στην επιτυχία αυτή που κάνει όλους μας υπερήφανους, με ξεχωριστή αναφορά στην ακλόνητη, συνεχή παρουσία των παιδιών της κερκίδας που τόσο στήριξαν και στηρίζουν τον Πανηλειακό μας. Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη για τη συνέχεια, καθώς κι ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον. Κάτι που πραγματικά θα επιτευχθεί κι αυτό με τη στήριξη όλων όσο κι όπως μπορεί ο καθένας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ