Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓ’ Εθνική – Μπαράζ: Η Παναχαϊκή η πρώτη ομάδα που πάει Super...

Γ’ Εθνική – Μπαράζ: Η Παναχαϊκή η πρώτη ομάδα που πάει Super League 2

Με την 5η αγωνιστική συνεχίστηκε το ειδικό πρωτάθλημα των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής για τη Super League 2 και προέκυψε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο.

Με φόρα η Παναχαϊκή βρίσκεται στη Super League 2, καθώς πέτυχε την τέταρτη νίκη της στα μπαράζ. Οι Πατρινοί επικράτησαν 3-0 του Ηρακλή Λάρισας στην Αγυιά και εξασφάλισαν το εισιτήριο της ανόδου. Το Τσαμκάκης με κεφαλιά στο 23’ έκανε το 1-0, με την Παναχαϊκή να είναι κυρίαρχη στο παιχνίδι και να χάνει κι άλλες ευκαιρίες. Στο 70’ ο Κέρι πέτυχε το 2-0 και στο 74’ ο Αλεξόπουλος έγραψε το 3-0.

Στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας, ο Μακεδονικός πήρε σημαντική νίκη, με 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου. Ο Μακεδονικός ήταν πιο δραστήριος στο ξεκίνημα του αγώνα και κατάφερε στο 11’ να προηγηθεί με κεφαλιά του Μπρατσιάνι. Ο Αγροτικός Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει και να βρει το γκολ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο γήπεδο του Ρουφ, η θερμοκρασία ήταν υψηλή, αλλά η Προοδευτική κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 και να ξαναμπεί δυναμικά στη διεκδίκηση της ανόδου. Ο ΠΑΟ Ρουφ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά οι «βυσσινί» την ουσία και στο 41’ ο Κρητικός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-1. Στο 67’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής είχε άλλη άποψη και έδειξε τη δεύτερη κίτρινη στον Κατσούλη για θέατρο, αφήνοντας τον ΠΑΟ Ρουφ με δέκα παίκτες. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Τσιάβος στην αντεπίθεση πέτυχε το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μακεδονικός-Αγροτικός Αστέρας 1-0
ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική 0-2
Παναχαϊκή-Ηρακλής Λάρισας 3-0
Ρεπό: Ηλιούπολη

Δείτε τη βαθμολογία των μπαράζ Γ’ Εθνικής:

Η βαθμολογία:

  1. Παναχαϊκή 12 (4 αγώνες)
  2. Μακεδονικός 8 (5 αγώνες)
  3. Προοδευτική 7 (4 αγώνες)
  4. Αγροτικός Αστέρας 7 (5 αγώνες)
  5. ΠΑΟ Ρουφ 6 (4 αγώνες)
  6. Ηλιούπολη 1 (4 αγώνες)
  7. Ηρακλής Λάρισας 1 (4 αγώνες)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ