Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός: Τρίτο ημίχρονο στα δικαστήρια…

Πανηλειακός: Τρίτο ημίχρονο στα δικαστήρια…

Για τον αγώνα Πανθουριακός-Πανηλειακός

Οι «ερυθρόλευκοι» καταθέτουν ένσταση σήμερα  καθώς αμφισβητούν την εγκυρότητα του εγγράφου τέλεσης άδειας στον αγώνα με τον Πανθουριακό

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Τρίτο ημίχρονο θα έχουμε στην αναμέτρηση του Πανθουριακού με τον Πανηλειακό, αναμέτρηση που ξεκίνησε με 65 λεπτά καθυστέρηση και στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με σκορ 2-1. Ειδικότερα η ομάδα του Πύργου   θα καταθέσει  ένσταση σήμερα  καθώς αμφισβητεί  ευθέως την εγκυρότητα του εγγράφου  τέλεσης άδειας της αναμέτρησης, έγγραφο το οποίο αρχικά δεν το είχαν  οι γηπεδούχοι και το οποίο προσκομίστηκε με αρκετή ώρα  καθυστέρηση. Φυσικά στην όλη διαδικασία της τέλεσης του αγώνα, μερίδιο ευθύνης έχει και ο διαιτητής που ενώ  θα μπορούσε να είχε κλείσει το Φύλλο Αγώνα στα προβλεπόμενα χρονικά όρια , περίμενε τους γηπεδούχους ενώ τα νόμιμα χρονικά όρια είχαν εκπνεύσει. 

Η περίπτωση  με τις ισοβαθμίες

Πέρα από το  θέμα που έχει προκύψει με την τέλεση άδειας του προχθεσινού αγώνα στην Καλαμάτα, οι «ερυθρόλευκοι» προβληματίζονται ιδιαίτερα και με το θέμα των ισοβαθμιών ενώ υπάρχουν και ορισμένες ασάφειες. Σίγουρο είναι πως  η ομάδα του Πύργου αδικείται από την όλη διαδικασία.  Ειδικότερα  στον Πανηλειακό κάνουν λόγο πως  θα έπρεπε να  ληφθεί υπόψη το αποτέλεσμα των μεταξύ τους αγώνων και όχι να λαμβάνεται υπόψη  η συνολική διαφορά τερμάτων. Για να γίνουμε πιο συγκριμένοι, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει τριπλή ισοβαθμία Πανηλειακού, Πάτραι και Πανηλειακού ,  με τους «ερυθρόλευκους» να μειονεκτούν στη συνολική διαφορά των τερμάτων. Αν ληφθεί υπόψη τα αποτέλεσμα των μεταξύ τους αγώνων, ο Πανηλειακός είναι πανηγυρικά πρώτος με τέσσερις βαθμούς, ο Παλληξουριακός δεύτερος με τρεις και ο ΑΟ Πάτραι τελευταίος μόλις με έναν  βαθμό!

Red Boys: «Στο πλευρό της διοίκησης για την ένσταση»

Στο πλευρό της διοίκησης για την ένσταση δηλώνουν και οι Red Boys, οι οποίοι εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η πικρή σταγόνα που γευτήκαμε χθες στον αγώνα με τον Πανθουριακό δεν είναι τίποτα και δε μπορεί να σβήσει τα ποτάμια χαράς, υπερηφάνειας και όμορφων στιγμών που μας έχει γεμίσει αυτή η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια που την ακολουθούμε πιστά. Σε αυτή την δύσκολη χρονική στιγμή που όλα τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν με κινηματογραφική ταχύτητα προς το χειρότερο, η διοίκηση με οικονομικές θυσίες, οι ποδοσφαιριστές βάζοντας πλάτη και βγάζοντας ψυχή και ο κόσμος της ομάδας που φρόντισε να μετατρέψει καθένα από τα 10 παιχνίδια που έδωσε ο Πανηλειακός για τα πλέι οφ της Ηλείας και τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ σε εντός έδρας ματς, είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στην ομάδα και να αισθανόμαστε υπερήφανοι και τυχεροί που οι πατεράδες μας μάς πήραν από το χέρι όταν ήμασταν μικρά παιδιά και μας ανέβασαν στα σκαλιά του δικού μας ΜΑΡΑΚΑΝΑ.

Τώρα λοιπόν που ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό σκέλος της χρονιάς και αφού κάναμε την κριτική αλλά και την αυτοκριτική μας, αισθανόμαστε την ανάγκη και την υποχρέωση να δηλώσουμε το εξής:

Είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε και πάντοτε ζητάμε οι αγώνες να κερδίζονται καθαρά και παντελονάτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή την φορά όμως καλούμε τη διοίκηση της ομάδας να σεβαστεί την κάψα και τον αγώνα όλου αυτού του κόσμου που έκανε το καθήκον του, όργωσε την Πελοπόννησο μέσα σε λίγες εβδομάδες και στήριξε την ομάδα παντού όπου έπαιξε μετατρέποντας όλες τις έδρες σε ΠΥΡΓΟ. Να σεβαστεί το αίμα και τον ιδρώτα των μαχητών παιχτών μας που έδωσαν ό,τι είχαν σε όλη τη σεζόν. Και κυρίως να σεβαστεί τον κόπο της και τα χιλιάδες ευρώ που έχει δαπανήσει από την αρχή της χρονιάς και να κάνει ένσταση. Να κάνει ένσταση, γιατί όταν δίνεις έναν αγώνα στα ίσια και έχεις ήδη ΔΥΟ παραβάσεις των κανονισμών που μπορούν να βάλουν φρένο στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου (πλαστογραφία και μη έγκυρο έγγραφο για άδεια τέλεσης αγώνα, καθώς και η παγκόσμια πρωτοτυπία να παραβλέπονται οι διατάξεις του ΚΑΠ και να μην ισχύει ως βασικό κριτήριο ισοβαθμίας τα αποτελέσματα στα μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων παιχνίδια και αυτό με βάση κάποια ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ενημέρωση και ΟΧΙ ΓΡΑΠΤΗ διάταξη της προκήρυξης) και εσύ από την πλευρά σου δεν κάνεις καμία ένσταση, τότε ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ FAIR PLAY… Τότε ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ Κ@@Ο… Την ίδια ώρα που οι αντίπαλοί σου μετατρέπονται ξαφνικά τις τελευταίες αγωνιστικές σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα…

Είμαστε ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ!! Αποδείξαμε ξανά και ξανά την δυναμική αυτής της ομάδας και αυτού του κόσμου! Μπορούμε και έχουμε υποχρέωση στην ιστορία μας να αντιδράσουμε!  Δεν πρέπει να αφήσουμε κανέναν να παίζει παιχνίδια στις πλάτες του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ μας!»

FOTO: eleutheriaonline

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ