Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜε 5 αθλητές στην Εθνική Ομάδα Καράτε ο Άρης Γαστούνης

Με 5 αθλητές στην Εθνική Ομάδα Καράτε ο Άρης Γαστούνης

Ταξίδι στην Σερβία για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε

Με 5 αθλητές αναχωρεί την επόμενη Τετάρτη για το Βελιγράδι και το Βαλκανικό πρωτάθλημα καράτε, ο Άρης Γαστούνης.  Οι  επιτυχίες τον αθλητών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων- κορασίδων 2022 έδωσαν τα εισιτήρια για το Βαλκανικό πρωτάθλημα και την Εθνική ομάδα.

Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα συμμετέχουν 10 χώρες με 1500 αθλητές να πέρνουν μέρος συνολικά. Οι αγώνες θα διαρκέσουν 3 ημέρες, 3 με 5 Ιουνίου. Η αποστολή των αθλητών για τον σύλλογο της Γαστούνης είναι: Κουφοπούλου Ελένη κούμιτε κορασίδων 9 ετών -37 κιλά. Μητσοπούλου Σοφία κούμιτε κορασίδων 11 ετών +44 κιλά. Θανάσης Ζέζας κούμιτε 10 ετών -35 κιλά. Φανός Νικόλαος κούμιτε ανδρών -84 κιλά. Επίσης, στην κατηγορία βετεράνων γυναικών-55 κιλά θα αγωνιστεί η προπονήτρια Κοτσίρη Έλενα. 

Η Έλενα Κοτσίρη δήλωσε: «Είναι μεγάλη η επιτυχία αυτό που κατάφεραν οι αθλητές μου να είναι 4 αθλητές στην εθνική ομάδα, είναι τιμή για μένα και που θα βρίσκομαι εκεί  προπονητικά αλλά και αγωνιστικά καθώς θα αγωνιστώ πάλι ύστερα από 10 χρόνια. Η επιτυχία των αθλητών μου ήρθε μετά από πολύ σκληρή και συστηματική δουλειά, από την επιστροφή μας πέρυσι τον Μάιο καθώς λόγω covid οι προπονήσεις είχαν διακοπή  δουλέψαμε όλοι με ένα και μόνο στόχο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα μας έδινε το εισιτήριο για την εθνική ομάδα, το ίδιο συμβαίνει και τώρα καθώς είμαστε στο τελευταίο στάδιο προετοιμασία πριν το Βαλκανικό πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρη πως όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο τατάμι για την Εθνική μας ομάδα. Ελπίζω να έχουμε κάλους αγώνες χωρίς τραυματισμούς  και εθνική  ομάδα  να φέρει την καλύτερη δυνατή θέση στην γενική κατάταξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ