Home Αθλητικά ΠΑΟ Βάρδας: Ενθαρρυντικά τα μηνύματα στη Γενική Συνέλευση

ΠΑΟ Βάρδας: Ενθαρρυντικά τα μηνύματα στη Γενική Συνέλευση

0

Στόχος η επιστροφή στη Γ’ Εθνική

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα διεξήχθη προχθές η Γενική Συνέλευση στον ΠΑΟ Βάρδας, η οποία εστιάστηκε στο πως θα προχωρήσουν οι «πράσινοι» τη νέα χρονιά στην Α1 κατηγορίας Ηλείας. Το παρών έδωσαν περίπου 25 άτομα μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, με το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο. Η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ηλείας και να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική. Όλοι τόνισαν πω ς με σωστές και μελετημένες κινήσεις, ο ΠΑΟΒ μπορεί να επιστρέψει στη φυσική του θέση ενώ παρουσιάστηκε και ένα αναλυτικό πλάνο .

Αναλλοίωτος ο βασικός κορμός

Όσον αφορά το πλάνο για το πώς θα πορευτεί η ομάδα της Βουπρασίας,  η συντριπτική πλειοψηφία της τωρινής διοίκησης θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο. Ίσως υπάρξουν ελάχιστες προσθαφαιρέσεις, με την κατάσταση να ξεκαθαρίζει οριστικά προσεχώς. Από κει και  πέρα ο βασικός κορμός των ποδοσφαιριστών θα παραμείνει αναλλοίωτος. Φυσικά θα υπάρξουν παίκτες που θα αποχωρήσουν, αλλά από κάποιες πρώτες επαφές που έχουν γίνει   η ομάδα δεν θα πειραχτεί ιδιαίτερα.

Κεφάλαιο προπονητής

Σε ότι έχει να κάνει με τον προπονητή, σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΒ θα προχωρήσει με νέο τεχνικό την καινούργια χρονιά. Κάποιες κουβέντες- επαφές έχουν γίνει, ενώ άτομο της διοίκησης τόνισε πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Εν κατακλείδι το όλο κλίμα ήταν θετικό για την ομάδα της Βάρδας και όπως όλα δείχνουν  οι «πράσινοι» της Βουπρασίας ξεκινούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις το σχεδιασμό για τη νέα περίοδο.

Exit mobile version