Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠάτραι-Πανηλειακός 0-0: Με έναν βαθμό κλειδώνει την άνοδο

Πάτραι-Πανηλειακός 0-0: Με έναν βαθμό κλειδώνει την άνοδο

Αήττητοι προχωρούν οι «ερυθρόλευκοι»

Βροντερό παρών από τους  φιλάθλους

Αλώβητος πέρασε και από την Πάτρα ο Πανηλειακός, με τους «ερυθρόλευκους» ν’ αναδεικνύονται ισόπαλοι χωρίς τέρματα 0-0 με  το Πάτραι στο ντέρμπι κορυφής. Ο Πανηλειακός προχωρά αήττητος στα μπαράζ ανόδου, ενώ με έναν βαθμό την Κυριακή στην Καλαμάτα κόντρα στον Πανθουριακό κλειδώνει οριστικά την άνοδο.

Παιχνίδι σε αφόρητη ζέστη…

Ο χθεσινός αγώνας στα Προσφυγικά είχε τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι κορυφής, με τον Πανηλειακό να παρατάσσεται με μια σημαντική απουσία αυτή του Τζανέτου ενώ τραυματίας αποχώρησε και ο Γκρίλλας στο 30’. Οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν στο πλευρό τους 80 περίπου φιλάθλους που έδωσαν εντυπωσιακό παρών, στο πρώτο μέρος έδωσαν βαρύτητα στο κέντρο, με το Πάτραι να απειλεί στο 15’ αλλά το σουτ του Δημητρακόπουλου  έδιωξε ο Καπετανάκης.  Καλή η φάση και στο 32’ αλλά το σουτ του Σαμπανέι πέρασε άουτ, με τον  Πανηλειακό στο 42’ να απειλεί με τον Μπάλλα ο οποίος έκανε ωραία προσπάθεια αλλά το σουτ του το μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Μεγάλη  ευκαιρία  με Τσαγκάρη

Σε ότι έχει να κάνει με το δεύτερο ημίχρονο ο Πανηλειακός ήταν καλύτερος  και προσπάθησε   για τη νίκη με την οποία θα κλείδωνε την άνοδο. Με τη συμπλήρωση 80’ αγώνα ο σύλλογος του Πύργου «άγγιξε» το 0-1 αλλά το πλάσε του Τσαγκάρη από εξαιρετική θέση πέρασε άουτ. Σε ότι έχει να κάνει με το Πάτραι στο 88’ είχε σουτ με τον Ζέλο χωρίς να απειληθεί ο Καπετανάκης.

Ευχαριστήριο RED BOYS

Σχετικά με την εκδρομή στην Πάτρα οι RED BOYS εξέδωσαν και ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής: « Θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο Κώστα Ντάβαρη τον αντιπρόεδρο Αντρέα Νικολακόπουλο (Δαίδαλος), τον άρρωστο Πανηλειακό Γιάννης Γκάγκος (Marina Restaurant) και τον Σπηλιωτόπουλο Γεώργιο για τη ναύλωση λεωφορείου για την Πάτρα…»

Πάτραι: Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Μιχαλόπουλος, Γιαννόπουλος, Φούφουλας, Γεωργόπουλος, Ζέλος, Γραμματικόπουλος (85′ Αλεξανδρής), Σαμπανέι (64′ Μπακάλης), Αγριμάκης (79′ Παπαγεωργίου),  Δημητρακόπουλος.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι (74′ Τσαγκάρης), Κολόκας, Δ. Τσίγκρηλας, Δημάκης, Μπάλλας, Έλιοτ, Π. Τσίγκρηλας, Γκρίλλας (30′ λ.τ. Μπατζακόπουλος-87’ Μάζης), Κακόγιαννος.

Μπαράζ ανόδου

5η  αγωνιστική

Aποτελέσματα

Πάτραι – Πανηλειακός                                   0-0

Πανθυρεατικός – Πανθουριακός                    1-3

Παλληξουριακός –Τσιλιβί                              3-0 α.α           

Ρεπό ο Πανγυθεατικός

Η βαθμολογία

(Σε  πέντε    αγωνιστικές)

Πάτραι                                    11

Πανηλειακός                           11

Πανθουριακός                        8

——————————-

Παλληξουριακός                    5

Πανγυθεατικός                       3

Πανθυρεατικός                        1

Τσιλιβή —  –

Η επόμενη

Πανθουριακός – Πανηλειακός

Πανθυρεατικός – Παλληξουριακός

Πανγυθεατικός- Τσιλιβί

Ρεπό το Πάτραι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ