Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤελικός Κυπέλλου Ελλάδας-Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Με φόντο την κούπα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας-Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Με φόντο την κούπα

Το τριφύλλι κοντράρεται με τον δικέφαλο του Βορρά στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

Μαγνητίζει ο αποψινός τελικός του κυπέλλου Ελλάδας(20:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από SPORT24) με τον Παναθηναϊκό να κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ με φόντο την κατάκτηση του τροπαίου.  Οι δυο μονομάχοι δηλώνουν αισιόδοξοι για τον τελικό που θα διεξαχθεί σ’ ένα κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αποφασισμένοι δηλώνουν οι «πράσινοι»

Και ο Φώτης Ιωαννίδης μπήκε κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου, με τους «πράσινους» απόλυτα έτοιμους για το σημερινό  ματς   στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το «τριφύλλι» είναι πανέτοιμο για την τεράστια πρόκληση και τον πρώτο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έπειτα από οχτώ χρόνια. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που πλέον ανανέωσε και το συμβόλαιό του για να συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά και την εξέλιξη που ήδη έχει παρουσιάσει στην ομάδα, προετοίμασε τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του και φυσικά είδε και τον Φώτη Ιωαννίδη να προλαβαίνει το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά, την 26μελή αποστολή του Παναθηναϊκού, για τον τελικό του Κυπέλλου με τον «δικέφαλο του Βορρά», συγκροτούν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βαγιαννίδης, Σιδεράς. Το πρόγραμμα της Παρασκευής, περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο» και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Εκτός -πλην του τιμωρημένου Μακέντα- έμειναν ακόμη οι Λούντκβιστ και Αγιούμπ.

Αισιοδοξία στον δικέφαλο του Βορρά

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξίδεψε  στην Αθήνα με μοναδικό στόχο να κατακτήσει ακόμη ένα Κύπελλο. Όλοι είναι στην διάθεση του Ρουμάνου προπονητή, μοναδικός απόντας ο Μιχαηλίδης. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως δήλωσε κι ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου, έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του για να καταστρώσει τα πλάνα του και ο μοναδικός που θα απουσιάσει, είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης που έκανε θεραπεία. Οι παίκτες που θα μπήκα  στο τσάρτερ και ταξίδεψαν  στην Αθήνα είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Σάστρε, Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Μουργκ, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ, Ολιβέιρα, Κούτσιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ