Φιέστα πρωταθλήματος για τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου

Το βράδυ της Κυριακής

Ο πρωταθλητής της Α2 Κατηγορίας, Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου, γιόρτασε το βράδυ της Κυριακής τον τίτλο στην Α2 και την άνοδο στην Α1 Κατηγορία, στην πλατεία του Σκουροχωρίου, όπου έγινε η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Άρη Κουλούρη. Το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου από την κοινότητα καθώς και χορηγοί που στηρίζουν την ομάδα και όλοι μαζί γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας, που επιβραβεύτηκε με την πρωτιά και την άνοδο.

Στην φιέστα του Λ. Αστέρα παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο πολιτευτής της Ν.Δ., Λευτέρης Βαρουξής, τον οποίο ο Λ. Αστέρας ευχαριστεί για την χορηγία των αναμνηστικών φανελών του πρωταθλητή της Α2 κατηγορίας, που φορούσαν την Κυριακή όλοι στην ομάδα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πύργου «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», Στάθης Καννής, και ο πρόεδρος της κοινότητας Σκουροχωρίου, Γιάννης Σιδηροκαστρίτης.

Μετά και την απονομή, ο Λ. Αστέρας θα ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 Κατηγορία, εντούτοις πρωταρχική επιθυμία και επιδίωξη των ανθρώπων της ομάδας είναι η βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Σκουροχωρίου.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ