Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔημοτικό Στάδιο Γαστούνης: Όλοι στο πλευρό του 16χρόνου Γιάννη

Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης: Όλοι στο πλευρό του 16χρόνου Γιάννη

Αγώνας γιορτή στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης

Ένας αγώνας διαφορετικούς από τους υπόλοιπους διεξήχθη προχθές στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης. Ειδικότερα η οργάνωση «Δίνουμε αγάπη, δίνουμε ζωή  διοργάνωσε  αγώνα φιλανθρωπικού  χαρακτήρα  με επίλεκτους ποδοσφαιριστές της Ηλείας, για τον 16χρονο Γιάννη Μεμπέλλι από τα Καβάσιλα, που πάσχει από τα 6 του χρόνια από μια σπάνια ασθένεια, που λέγεται σηραγγώδες αιμαγγείωμα του εγκεφάλου. Ο αγώνας συγκέντρωσε πολύ κόσμο  και τα έσοδα από τα εισιτήρια δόθηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού στην οικογένεια του Γιάννη Μεμπέλι, που παραβρέθηκε σύσσωμη στον αγώνα, μαζί με τον Γιάννη, ο πατέρας του Δημήτρης, η μητέρα του Ελόνα και η αδερφή του Άννα Μαρία. Νωρίτερα, από τις 4μ.μ., έπαιξαν ποδόσφαιρο 250 παιδιά από Ακαδημίες του νομού και στις 6.20μ.μ. ξεκίνησε ο αγώνας μεταξύ των επιλέκτων Ηλείας με προπονητές τους Αλέξη Γαλάνη, Μιχάλη Παπουτσή στη μπλε ομάδα και τους Αλέξη Γαβριλόπουλο, Ερνέστο Λυμπέρη στην λευκή ομάδα. Την σέντρα του αγώνα έκανε συμβολικά ο Μάριος Φωτόπουλος, ο οποίος ανήκει σε ένα από τα παιδιά που η οργάνωση «Δίνουμε αγάπη, δίνουμε ζωή» είχε διοργανώσει φιλανθρωπικό αγώνα πριν λίγα χρόνια και είχε συμβάλει στο να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

Πλήθος επισήμων

Στη γιορτή του Σαββάτου προχθές Σάββατο που ήταν επιτυχημένη πέρα για πέρα, το παρών  έδωσαν και αρκετοί επίσημοι. Στην πρώτη γραμμή διακρίναμε τους Βουλευτές Διονύση Καλαματιανό και Μιχάλη Κατρίνη, ενώ  παρόντες ήταν και οι Αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Γιαννόπουλος και  Δημήτρης Νικολακόπουλος καθώς και η Μαρία Μπίλια Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ο Δήμος Πηνειού εκπροσωπήθηκε από τον Αναπλ. Δήμαρχο Δημήτρη Βασιλόπουλο, τον  Πρόεδρο του Δ.Σ Πηνειού Σπύρο Βασιλείου και τον Αντιδήμαρχο Σίμο Μάλλιαρη. Παραβρέθηκαν ακόμα παράγοντες ομάδων, προπονητές και αρκετοί φίλαθλοι.

Νικήτρια η Λευκή ομάδα

Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχτηκε η λευκή ομάδα με σκορ 3-2. Το 1-0 έκανε ο Σταθάτος στο 5΄, το 1-1 ο Γεωργιόπουλος στο 18΄, το 2-1 ο Γ. Πολίτης με απευθείας φάουλ στο 38΄, το 2-2 στο 85΄ ο Λιόσης και το 3-2 στο 90΄ με πέναλτι ο Βατσής.

Λευκή Ομάδα: Θεοδωρακόπουλος,  Πλατής, Κύτταρης, Κωστόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Βασιλικόπουλος, Τσακοπιάκος,  Γ. Πολίτης, Δημητρόπουλος,  Τσουκαλάς, Κουλούρης, Σταθάτος, Βατσής, Μπαχούρος, Κάρδαρης, Χριστόπουλος, Καρβουνιάρης, Ν. Δημόπουλος, Χριστοφοράτος, Βασιλακόπουλος

Μπλε Ομάδα:  Κουτρουμπής, Μικελόπουλος, Τσίτσος, Μουσερής, Π. Πολίτης, Τ. Μπουτσικάκης, Δούλος, Λιόσης, Τεκερλέκης, Μπουρούκης, Πετρόπουλος, Θ. Αντωνόπουλος, Δ. Παναγιωτόπουλος, Ν. Σταματελάτος, Κράγκαρης,  θ. Καλαντζής, Γεωργιόπουλος, Κανελλόπουλος, Αρβανίτης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ