Home Αθλητικά Τραγωδία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Πέθανε στη γέννα το ένα από...

Τραγωδία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Πέθανε στη γέννα το ένα από τα δίδυμα μωρά

0

Με τον χειρότερο εφιάλτη ενός γονιού ήρθε αντιμέτωπος ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τη σελίδα του στο Instagram, πέθανε στη γέννα το ένα από τα δίδυμα μωρά του.

Ειδικότερα, ανακοίνωσε το ένα νεογέννητο διδυμάκι (αγόρι) πέθανε και ο πόνος είναι αφόρητος για τον Πορτογάλο άσο και την Χεορχίνα ενώ το άλλο διδυμάκι (κοριτσάκι) είναι καλά στην υγεία του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ανακοινώνουμε σε κλίμα οδύνης την απώλεια του μικρού μας αγοριού. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο η γέννηση του μικρού μας κοριτσιού μπορεί να μας δώσει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή την στιγμή με κάποια ελπίδα και ευτυχία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την προσπάθεια που έκαναν να σώσουν το μωρό μας. Είμαστε συντετριμμένοι από αυτή την απώλεια και ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την δύσκολη αυτή στιγμή που βιώνουμε.

Μικρό μας αγοράκι, είσαι ο άγγελος μας. Θα σε αγαπάμε πάντα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Κριστιάνο

ΌΤΑΝ ΕΊΧΕ ΑΠΟΚΑΛΎΨΕΙ ΌΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΜΠΑΜΠΆΣ ΔΙΔΎΜΩΝ ΞΑΝΆ

Ο Cristiano Ronaldo και η σύντροφος του Georgina Rodriguez στα μέσα Δεκέμβρη ανακοίνωσαν το φύλο των διδύμων με τον πιο απίστευτο τρόπο. O ευτυχής μπαμπάς θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς διδύμων και έκτη φορά μπαμπάς καθώς έχει ήδη 4 παιδιά.

Το ζευγάρι έκανε γνωστή την είδηση της εγκυμοσύνης μέσω ανάρτησης τους στο Instagram ανεβάζοντας φωτογραφία με το υπερηχογράφημα, ενώ σε λεζάντα τους έγραψαν «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι περιμένουμε δίδυμα».

Με τον ίδιο τρόπο αποφάσισαν να μας αποκαλύψουν και το φύλο των διδύμων, με την διαφορά ότι συμμετείχαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ο Cristiano Ronaldo δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media όπου βλέπουμε τα παιδιά του στο στολισμένο για τα Χριστούγεννα σαλόνι τους κρατώντας δύο μπαλόνια.

Στα μπαλόνια υπήρχαν κονφετί με χρώματα, με το ζευγάρι να ζητάει από τα παιδιά τα σκάσουν τα μπαλόνια για να αποκαλυφθεί το φύλο των νέων τους αδελφών.

Τότε ροζ και μπλε κομφετί πετάγονται στον αέρα αποκαλύπτοντας μας ότι θα αποκτήσουν ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Exit mobile version