Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΘρήνος στο βελγικό ποδόσφαιρο: Πέθανε 28χρονος τερματοφύλακας από λευχαιμία

Θρήνος στο βελγικό ποδόσφαιρο: Πέθανε 28χρονος τερματοφύλακας από λευχαιμία

Την τελευταία του πνοή άφησε ο τερματοφύλακας της Σερκλ Μπριτζ, Μιγκέλ Βαν Ντάμε, νικημένος από τη λευχαιμία, βυθίζοντας στο πένθος το βελγικό ποδόσφαιρο.

Ο Μιγκέλ Βαν Ντάμε διαγνώστηκε με λευχαιμία σε κάποιες εξετάσεις ρουτίνας πριν από την προετοιμασία της ομάδας του το 2016, με τις θεραπείες να αποδίδουν αρχικά και τον Βέλγο τερματοφύλακα να επιστρέφει στα γήπεδα.

Ωστόσο, η αρρώστια επέστρεψε το 2020 και οι γιατροί τον είχαν προετοιμάσει πως πλέον ήταν πιο επιθετική. Αυτό συνέβη λίγες μέρες αφότου έμαθε ότι θα γίνει πατέρας, καθώς η σύζυγός του, η οποία έκανε γνωστή την είδηση, ήταν έγκυος.

«Ο μπαμπάς έφυγε για τον τελευταίο του αγώνα χθες βράδυ, έναν αγώνα που δεν μπορεί πια να κερδηθεί. Πάλεψες σαν λιοντάρι και είμαστε ευγνώμονες για αυτό που ήσουν. Ένα παράδειγμα για όλους. Με έκανες να καταλάβω πως δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση, ακόμη κι αν υπάρχει μια χαραμάδα ελπίδας. Τώρα αναπαύσου, το αξίζεις, απαλλαγμένος από όλους τους πόνους σου. Μια αγκαλιά από τα δύο κορίτσια σου. Θα τα πούμε αργότερα» ανέφερε στην ανάρτησή της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα filathlos.gr,  η σύζυγος του Μιγκέλ Βαν Ντάμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ