Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΞενοφών – Ηλειακός Βαρθολομιού 3-2: Πανάξια στον τελικό

Ξενοφών – Ηλειακός Βαρθολομιού 3-2: Πανάξια στον τελικό

Α1 DUOMOMONK/Ημιτελικοί Πλέι οφ

Σπουδαία επιτυχία για την ομάδα των Κρεστένων που προκρίθηκε με δυο νίκες

Ωραίο παιχνίδι στο Καλλίκωμο παρουσία  τετρακοσίων περίπου φιλάθλων

Την πρόκριση στον τελικό των πλέι – οφ ανόδου της  A1 DUOMO- MONK κατηγορίας πανηγυρίζει ο Ξενοφώντας  Κρεστένων, καθώς επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι του Ηλειακού Βαρθολομιού με σκορ  3-2. Επιτυχία  σημαντική για την ομάδα των Κρεστένων, που πλέον  περιμένει έναν εκ των Πανηλειακού – Νίκη Τραγανού για την τελική μάχη  με  απώτερο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όσον αφορά την ομάδα του Βαρθολομιού παρουσίασε αρκετά καλά στοιχεία αλλά δεν τα κατάφερε,  με την ήττα στο πρώτο παιχνίδι να παίζει τεράστιο ρόλο στη μάχη της πρόκρισης.

Τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο…

Παρουσία 400 περίπου φιλάθλων διεξήχθη ο αγώνας στο Καλλίκωμο,  με τον Ξενοφώντα να απειλεί μόλις στο 1’ όταν ο Μούτσος σέντραρε αλλά ο Π. Κωνσταντόπουλος έπιασε κεφαλιά που πέρασε άουτ. Με τη συμπλήρωση 13’ αγώνα ο Ηλειακός προηγήθηκε 0-1 με πέναλτι του Μπουρούκη, το οποίο κέρδισε ο Κουλούρης από τον  Γ. Καλαντζή, με το γκολ να δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ο Ξενοφώντας πάντως αντέδρασε άμεσα και στο 22’ ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Τσίτσου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε φάουλ του Μιλοσέσκι. Ο Ηλειακός στο  35’ είχε φάουλ με τον Τσουκαλά που έδιωξε ο Κουτρουμπής, με τους γηπεδούχους στο 37’ ν’  απειλούν αλλά το σουτ του Θ. Καλαντζή από πλάγια έδιωξε ο Γελαδάς ενώ η μπάλα βρήκε και το δοκάρι. Με τη συμπλήρωση 38’  ο Ξενοφών πήρε προβάδισμα όταν μετά από σέντρα του Μιλοσέσκι ο Π. Κωνσταντόπουλος έκανε το 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.  Το ημίχρονο πάντως έληξε 2-2, καθώς στο 43’  η ομάδα του Βαρθολομιού ισοφάρισε σε 2-2. Σκόρερ ο Μπούρουκης πάλι από τα έντεκα βήματα, με το πέναλτι να υποδεικνύεται  σε παράβαση του Αναμουρλίδη στον Κουλούρη, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται κάνοντας λόγο πως δεν υπήρχε παράβαση.

«Καθάρισε»  ο Ντέγιαν

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, η ομάδα των Κρεστένων στο 53’ πήρε και πάλι προβάδισμα 3-2. Σκόρερ ο Μιλοσέσκι με απευθείας φάουλ, τέρμα που έπαιξε καθοριστικότατο ρόλο στην εξέλιξη του ματς, με τον Ξενοφώντα ουσιαστικά να «σφραγίζει» την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι μάλιστα στο 63’ έφτασαν κοντά και σε τέταρτο τέρμα  αλλά το σουτ του Διονυσόπουλου από πλάγια έδιωξε ο Γελαδάς, με τον Ηλειακό να απειλεί στο 85’ αλλά ο Κουτρουμπής μπλόκαρε σουτ του Μονόλιθου. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς στο 90’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουής.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Βαγγόπουλος, Γ. Καλαντζής, Αναμουρλίδης, Μούτσος, Μιλοσέσκι, Π. Κωνσταντόπουλος(78’ Κουής), Τσίτσος, Κιάμος(80’ Θ. Κωνσταντόπουλος), Διονυσόπουλος, Θ. Καλαντζής(51’ Πεσκελίδης)

Ηλειακός Β: Γελαδάς, Γιούλης, Μονόλιθος, Κυριαζής, Κωστόπουλος, Καμαρινός, Κουλούρης(73’ Πανόπουλος), Μπουρούκης, Τόρες(66’ Σίμα), Τσουκαλάς, Ράλλης(87’ Παπαδόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ