Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΝίκη Τρ –Πανηλειακός 0-0: Ισοπαλία στο Τραγανό

Νίκη Τρ –Πανηλειακός 0-0: Ισοπαλία στο Τραγανό

Στο τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση

Δεν ανέδειξε νικητή ο δεύτερος ημιτελικός των πλέι – οφ στο Τραγανό, καθώς η  Νίκη με τον Πανηλειακό αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0. Ύστερα από την παραπάνω εξέλιξη οι δυο μονομάχοι θα λύσουν τις διαφορές τους οριστικά σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι. Αυτό θα γίνει στον Πύργο, με τον Πανηλειακό να προκρίνεται και  με  ισοπαλία ενώ ο σύλλογος του Τραγανού θέλει μόνο νίκη. Σε ότι έχει να κάνει με το προχθεσινό παιχνίδι το οποίο συγκέντρωσε περίπου τα βλέμματα 500 θεατών, ήταν μέτριο και έλειψαν οι μεγάλες φάσεις. Η λευκή ισοπαλία βολεύει περισσότερο τους «ερυθρόλευκους» του Πύργου όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ,  στην τελική μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 Ηλείας.

Το ματς καρέ – καρέ

    8′: Χλιαρό σουτ του Έλιοτ μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος

    47: Κόρνερ του Γαλανόπουλου, κεφαλιά του Κολόκα, έδιωξε ο Καλογερόπουλος

    50′: Σέντρα του Χ. Κολοτούρου, κεφαλιά του Δ. Κολοτούρου άουτ.

    51′: Μακρινό φάουλ του Καλογερόπουλου, σε κόρνερ ο Καπετανάκης.

    83′: Κοντινό τσίμπημα του Μπατζακόπουλου, άουτ.

 Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Δαλαβούρας, Γαργαρώνης, Δ. Κασσιανός, Ι. Κασσιανός , Καλογερόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (80′ Κοντάνας), Ραυτόπουλος (62′ Νικολόπουλος).

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι, Δ. Τσίγκρηλας, Κολόκας, Π. Τσίγκρηλας (77′ Μπατζακόπουλος), Μπάλλας, Γκρίλλας, Δημάκης, Τζανέτος, Έλιοτ (55′ Τριανταφύλλης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ