Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΒάρδα –Διαβολίτσι ...

Βάρδα –Διαβολίτσι 0-1: Αποχαιρετά τη Γ’ Εθνική

Έχασε πέναλτι ο Πολίτης λίγο πριν λήξει το ημίχρονο

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Νέα ήττα για τον ΠΑΟ Βάρδας αυτή τη φορά από το Διαβολίτσι εντός έδρας με σκορ 0-1, με τους «πράσινους»   ν’  αποχαιρετούν τη  Γ’  Εθνική  ενώ απομένουν  τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Αν και παρουσίασαν ορισμένα θετικά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο, οι «πράσινοι» της Βουπρασίας φάνηκαν επηρεασμένοι από τη φετινή κακή χρονιά η οποία συνοδεύεται από υποβιβασμό μετά από πολλά χρόνια.

Νωρίς το γκολ

Ο αγώνας της Κυριακής στο «Γ. Καλάκος» συγκέντρωσε τα βλέμματα λιγοστών θεατών, με το Διαβολίτσι να προηγείται αρκετά νωρίς. Ειδικότερα  στο 10’  ο Δημητρίου εκτέλεσε κόρνερ και ο Καντούτσης με κεφαλιά έκανε το 0-1, παγώνοντας ακόμα περισσότερο το ήδη παγωμένο λόγω καιρού  «Γ. Καλάκος».  Παρά το τέρμα ο ΠΑΟΒ στη συνέχεια ανέβασε στροφές και έχασε ορισμένες καλές φάσεις. Ειδικότερα στο 17’ ο Κουλούρης σούταρε από πλάγια αλλά  ο Καπατσώρης μπλόκαρε, ενώ στο 30’ προβολή του Πυρρή έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας των Μεσσήνιων. Η πιο μεγάλη ευκαιρία για τη Βάρδα χάθηκε στο 44’ όταν ο Φερεκίοδης  κέρδισε πέναλτι από τον Πιτσιλή, αλλά ο Πολίτης από τα  έντεκα βήματα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καπατσιώρη.  Σε ότι έχει να κάνει με το δεύτερο μέρος, το παιχνίδι ήταν πιο κλειστό με τον ΠΑΟΒ στο διάστημα αυτό να παρουσιάζει ένα μέτριο πρόσωπο  . Καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους το σουτ του Κουλούρη στο 50’ που μπλόκαρε ο Καπατσιώρης, ενώ στο 72’ το Διαβολίτσι απείλησε αλλά το σουτ του Πιτσιλή μπλόκαρε ο Βορύλλας.

Βάρδα: Βορύλλας, Πολίτης, Καφεντζής, Σακελλαρόπουλος, Νικολακόπουλος, Τσιρίκος, Λαθύρης(85’ Παλούμπης), Φερεκίδης(60’ Παπασπηλιόπουλος), Κουλούρης(85’ Βασιλόπουλος), Σταυρόπουλος(60’ Πλαστουργός), Πυρρής

Διαβολίτσι: Καπατσώρης, Πιτσιλής, Θώδης, Μπαλόπουλος,  Καντούτσης, Στραβάκος, Πάγια(67′ Βέλλης), Δημητρίου, Ηλιόπουλος, Τσιγαρίδης(67’ Γουέσλει –85’ λ.τ Χαρλέπας),Μουλιάτος(56’ Μιχαλόπουλος)

Βαρύ το κλίμα για Παρασκευόπουλο

Η προχθεσινή ήττα βάρυνε το κλίμα για τον Χρήστο Παρασκευόπουλο και για το λόγο αυτό χθες αργά το βράδυ είχε προγραμματιστεί  να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο. Αν και ανακοινώσιμο δεν υπήρχε τίποτα, υπήρχαν ενδείξεις που κάνουν λόγο  για διακοπή της συνεργασίας. Σίγουρα η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σήμερα, καθώς αύριο υπάρχει ο αγώνας κυπέλλου στο Γούμερο κόντρα στην Ολυμπιάδα για την προημιτελική φάση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ