Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΧειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Τραυματίστηκε η Τσιοβόλου στο γιγαντιαίο σλάλομ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Τραυματίστηκε η Τσιοβόλου στο γιγαντιαίο σλάλομ

Με μια άσχημη πτώση ξεκίνησε η ελληνική εκπροσώπηση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, με τη Μαρία Ελένη Τσιοβόλου να πέφτει στο γιγαντιαίο σλάλομ

Με άσχημο τρόπο ξεκίνησε η ελληνική παρουσία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Μαρία Ελένη Τσιοβόλου δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος στο γιγαντιαίο σλάλομ, με αποτέλεσμα να μην βαθμολογηθεί. Η Ελληνίδα σκιέρ είχε μία άσχημη πτώση και χρειάστηκε να πάνε πάνω της οι γιατροί για να διαπιστώσουν αν είναι καλά.

Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολος εξαιτίας της πίστας (τεχνητό χιόνι) και είναι χαρακτηριστικό πως από τις 82 αθλήτριες δεν τερμάτισαν οι 20, με την Τσιοβόλου να είναι ανάμεσα σε αυτές. «Θύμα» από πτώση ήταν και η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου το 2018, η Αμερικανίδα Μικαέλα Σίφριν που τελικά δεν είχε την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Τριπλή παρουσία αύριο για την Ελλάδα

Στο αυριανό πρόγραμμα θα έχουμε τρεις ελληνικές παρουσίες. Η Μαρία Ντάνου θα αγωνιστεί στον προκριματικό του σπριντ αντοχής μαζί με την Νεφέλη Τίτα, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών θα συμμετάσχει ο Απόστολος Αγγέλης.

Οι προκριματικοί θα αρχίσουν στις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδος), ενώ στις 12:30 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της τελικής κατάταξης, αν προκριθούν.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ