Τραγανό – Ηλειακός Β. 3-0: Μεγάλη νίκη για τη Νίκη

Η Νίκη Τραγανού ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α1 DUOM- MONK κατηγορίας, καθώς επικράτησε του Ηλειακού Βαρθολομιού με σκορ 3-0 με τους «μπλε» να  βρίσκονται πλέον στη δεύτερη θέση. Όσον αφορά τους πρωτοπόρους του Ηλειακού παρουσίασαν μέτριο πρόσωπο και έχασαν δίκαια. Στο ματς του Σαββάτου, η ομάδα του Τραγανού πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 5’ 1-0 με φάουλ του Καλογερόπουλου, ενώ στο 17’ ο Νικολόπουλος έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων. Ο Ηλειακός στο 43’ προσπάθησε να απειλήσει με τον Ράλλη, με τον Γεωργιόπουλο στο 70’ να κάνει το 3-0 «σφραγίζοντας» μια μεγάλη νίκη για την ομάδα του που δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της σε μια κρίσιμη στιγμή του μαραθωνίου.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Σαραντούλιας (80′ Κονταλής), Γαργαρώνης, Δαλαβούρας (53′ Ι Κασσιανός), Νικολόπουλος (80′ Δ. Κασσιανός), Καλογερόπουλος, Δ Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (72′ Κούντουρας), Ραυτόπουλος (80′ Μαργαρώνης).

Ηλειακός: Κολίντζας, Χατζηγιάννης (76′ Πετρόπουλος), Γιούλης (55′ Γκίνης), Καμαρινός, Κουλούρης (55′ Δουλαβέρης), Χριστοφοράτος, Τσουκαλάς, Μπουρούκης, Ράλλης, Μονόλιθος (81′ Κρίκος), Σέμα (55′ Πανόπουλος).

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ