Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑστέρας – Δόξα Ν.Μ 1-1: Ισοπαλία στην Αμαλιάδα

Αστέρας – Δόξα Ν.Μ 1-1: Ισοπαλία στην Αμαλιάδα

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας της Αμαλιάδας, καθώς Αστέρας και Δόξα Ν. Μανωλάδας αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 με τις δυο ομάδες να χάνουν έδαφος στη μάχη των πλέι – οφ. Αναφοράς αξίζει πως το ματς διεξήχθη σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο.  Στο αγωνιστικό σκέλος, οι δυο ομάδες, προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, με τη Δόξα να φτάνει κοντά στη νίκη, παίρνοντας το προβάδισμα στο 65’ με τον Ηλία Παπαδάτο. Ωστόσο ο Αστέρας, έσωσε την παρτίδα και ισοφάρισε στο 75΄, από αυτογκόλ του Δημητρόπουλου και αφού η μπάλα γκέλαρε στον αγωνιστικό χώρο, και κόντραρε πάνω στον παίκτη της Δόξας, ο οποίος χωρίς πίεση και άθελά του, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του, έπειτα απο  παράλληλο γύρισμα του Σταυρούλια.

Αστέρας: Γαλανόπουλος, Σάκκος (76΄Τσάλας), Μπουγονικολός, Σιούλας, Μπαρδούσης, Κυριαζής, Χριστόπουλος, Γαλάνης (80΄Φωτακόπουλος), Σταυρούλιας, Μπατζακόπουλος, Μπομπής.

Δόξα: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Πυρρής, Σδρόλιας, Μπλετσάκης, Παντελής, Πολίτης, Σαρανταυγάς, Παναγόπουλος, Καλογερόπουλος, Παπαδάτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ