Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑίας – Εθνικός Σκουλικάδο 2-0: Μεγάλη νίκη για τον «Άγιαξ»

Αίας – Εθνικός Σκουλικάδο 2-0: Μεγάλη νίκη για τον «Άγιαξ»

Νικηφόρα ξεκίνησε το 2022  η ομάδα της Γαστούνης

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παπαχριστόπουλο που σημείωσε και τα δυο τέρματα, ο Αίας Γαστούνης πήρε μεγάλη νίκη επικρατώντας του Εθνικού Σκουλικάδο με σκορ 2-0 ξεκινώντας έτσι με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το 2022.

Σκόραρε στην αρχή και το τέλος

Οι «κόκκινοι» της Γαστούνης που ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο ξεκίνησαν αρκετά δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 2’ (1-0) με κεφαλιά του Γιώργου Παπαχριστόπουλου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Στανή. Το τέρμα αυτό ανέβασε και ψυχολογικά τους παίκτες του Αίαντα, με την ομάδα της Ηλείας στο 48’ να χάνει σημαντική ευκαιρία και για άλλο τέρμα αλλά το μονοκόμματο σουτ του Βατσή έδιωξε ο τερματοφύλακας της ομάδας του Σκουλικάδου. Η νίκη για τον «Άγιαξ» εδραιώθηκε δέκα λεπτά πριν από το φινάλε, με σουτ του Παπαχριστόπουλου ενώ ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη την άγουσα για τα αποδυτήρια  πήρε ο Νίκος Δούλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τετάρτη με Τηλυκράτη

Το φινάλε της αναμέτρησης επέφερε ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας, καθώς ο Αίας σημείωσε μια νίκη σ’ ένα κομβικό παιχνίδι που τον διατηρεί σταθερά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Για θριαμβολογίες φυσικά ούτε λόγος, καθώς μεθαύριο Τετάρτη υπάρχει το δύσκολο ματς στη Γαστούνη με τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη.

Αίας: Καρακίτσος, Στανής, Βασιλικόπουλος, Ρίλντι, Βατσής, Δούλος, Τσακοπιάκος, Σταθάτος(75’ Ρούνης), Ριτσιούλι, Βράπι(80’ Θεοδωρόπουλος), Παπαχριστόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ