Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας: Ξεχρεώνει παίκτες με Αμβρακικό

ΠΑΟ Βάρδας: Ξεχρεώνει παίκτες με Αμβρακικό

Φιλικό με τον Πανηλειακό το Σάββατο

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Κερδισμένος βγαίνει ο ΠAO Bάρδας  μέσα από την αλλαγή που σημειώνεται στο πρόγραμμα του Πρωταθλήματος. Και αυτό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, ήταν υποχρεωμένος να πάει στο παιχνίδι απέναντι στον Ναυπακτιακό χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές. Τώρα πλέον, οι παίκτες αυτοί, θα ξεχρεώσουν την τιμωρία τους στο ματαιωθέν παιχνίδι με τον Αμβρακικό Λουτρού. 

Πιο συγκεκριμένα, οι  «πράσινοι» της Βουπρασίας είχαν  τρεις ποδοσφαιριστές τιμωρημένους με μια αγωνιστική, παίκτες οι οποίοι υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπαιζαν στο παιχνίδι της Ναυπάκτου με τον τοπικό Αστέρα. Πρόκειται για τους Λαθύρη, Διονυσόπουλο και Φερεκίδη. Με την αναβολή και τον ορισμό του παιχνιδιού στη Ναύπακτο μετά το ματς με τον Αμβρακικό, οι παίκτες “ξεχρεώνουν”. Μάλιστα, το θέμα της έκτισης ποινών σε παιχνίδια όπως αυτό, δηλαδή με ομάδα η οποία έχει αποβληθεί από το Πρωτάθλημα, απασχόλησε και άλλες ομάδες, για το αν και κατά πόσον ο Κανονισμός προβλέπει κάτι τέτοιο.

Ο ΚΑΠ συγκεκριμένα, με πρόσφατη τροποποίησή του, διευκρινίζει ξεκάθαρα και με σαφήνεια, ότι σε τέτοιες περιπτώσεις οι ποινές εκτίονται. Ειδικότερα στο άρθρο 21, παράγραφο 7, προβλέπει ρητά ότι οι παίκτες εκτίουν σε παιχνίδια με ομάδες που έχουν αποσυρθεί ή αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Τεστ με τον Πανηλειακό το Σάββατο Στα της προετοιμασίας, οι «πράσινοι» γυμνάζονται εντατικά υπό τις οδηγίες του τεχνικού Χρήστου Παρασκευόπουλου ενώ για να μην μείνουν οι παίκτες σε αγωνιστική απραξία το Σάββατο κλείστηκε φιλικό με τον Πανηλειακό. Τεστ που προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα και το οποίο θα  διεξαχθεί στο γήπεδο Κουρτεσίου στις 3:30 το μεσημέρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ