Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕπιτραπέζια αντισφαίριση: Στο σωματείο “Εν Σώματι Υγιεί” της Βέροιας ο Γ....

Επιτραπέζια αντισφαίριση: Στο σωματείο “Εν Σώματι Υγιεί” της Βέροιας ο Γ. Δημητρακόπουλος

Ο έμπειρος και πολυνίκης αθλητής από την Αμαλιάδα, Γιάννης Δημητρακόπουλος, πήρε μεταγραφή στο δυναμικό του σωματείου ΑμεΑ της Βέροιας, “Εν Σώματι Υγιεί”. Ο Δημητρακόπουλος, που είναι μόνιμος κάτοικος Αμαλιάδας, θα αγωνιστεί το 2022 με τα χρώματα του “Εν Σώματι Υγιεί”, με υποσχετική ενός χρόνου από το σωματείο Α.Σ. Άγιος Χριστόφορος στο οποίο ανήκει. Έρχεται να ενισχύσει το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του σωματείου της Βέροιας και συγκεκριμένα το Ομαδικό της κατηγορίας ΤΤ8-10, αλλά και το τμήμα Στίβου. Παρακάτω παρατίθενται τα μετάλλια και οι διακρίσεις του, που αφορούν διοργανώσεις της ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ (Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες) και μόνο Πανελλήνια πρωταθλήματα, από το 2002 ως σήμερα.

Επιτραπέζια Αντισφαίριση ΑμεΑ:

• 13 Χρυσά – 4 Αργυρά – 2 Χάλκινα Μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα στο Ατομικό της κλάσης 8 ορθίων (συνεχόμενα πρώτος από το 2011!).

• 6 Χάλκινα σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην κατηγορία Open.

• 1 Χρυσό και 1 Αργυρό σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα στο Ομαδικό.

• Συμμετοχή σε Διεθνή Τουρνουά σε Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Ιορδανία ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Επίσης, συμμετέχει στα πρωταθλήματα αρτιμελών (ΕΦΟΕπΑ) & Βετεράνων (ΠΟΦΕπΑ), με τον Αρίωνα Αμαλιάδας και τον Ερμή Αμαλιάδας αντίστοιχα, με διακρίσεις σε τοπικό επίπεδο (περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας). Ο Γιάννης Δημητρακόπουλος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Επικεφαλής Προπονητή του σωματείου, κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρου, Εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής ο οποίος διορίστηκε στο 2ο Δ.Σ. Γαστούνης και παράλληλα αγωνίζεται με την ομάδα βετεράνων του Ερμή Αμαλιάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ