Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑ1 DUOMO-MONK: Σε δυο δόσεις η προτελευταία στροφή

Α1 DUOMO-MONK: Σε δυο δόσεις η προτελευταία στροφή

Την Τετάρτη διεξάγεται ο 2ος όμιλος- Αναβλήθηκε και το ματς του Επιταλίου

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Προτελευταία στροφή για το πρωτάθλημα της Α1 DUOMO- MONK, η οποία θα διεξαχθεί σε δυο δόσεις καθώς μετά από απόφαση της ΕΠΣΗ ο δεύτερος γύρος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.  Παράλληλα αναβλήθηκε και ο αγώνας του 1ου ομίλου ανάμεσα στον Αλφειό και τον Ξενοφώντα. Πιο αναλυτικά για το Σαββατοκύριακο  έχουμε.  Ώρα έναρξης 15:00

1ος όμιλος

Σάββατο

Πέλοπας –Πελόπιο

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνάντηση των συνονόματων στη Σπιάντα, οι οποίοι μάλιστα έχουν τους ίδιους βαθμούς ενώ προχωρούν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι του Πύργου είναι ξεκάθαροι και στοχεύουν μόνο στο τρίποντο, ενώ η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που βολεύει περισσότερο το σύλλογο του Πελοπίου.

Κυριακή

Βρίνα – Πανηλειακός

Επικίνδυνη έξοδος για τον Πανηλειακό στο Καλλίκωμο  κόντρα στον Κεραυνό Βρίνας, με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν σε νέα επιτυχία οδηγώντας την κούρσα χωρίς απώλειες. Από την αντίπερα σε ανοδική πορεία βρίσκεται η ομάδα της Βρίνας που θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα, σε μια δύσκολη αναμέτρηση για αυτήν.

Ολυμπιάδα – Θύελλα

Για το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα  θα παραταχθεί η Ολυμπιάδα, ποντάροντας αρκετά στον παράγοντα έδρα στο πρώτο από τα δυο απανωτά  παιχνίδια στο Γούμερο. Σε ότι έχει να κάνει με τη Θύελλα, έχει ανάγκη τους βαθμούς και θα τα δώσει όλα για αυτούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ