Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑ1 DUOMO-MONK/Πανηλειακός – Θύελλα: 5-0

Α1 DUOMO-MONK/Πανηλειακός – Θύελλα: 5-0

Ευρεία νίκη για τους «ερυθρόλευκους»

Στην κορυφή του 1ου ομίλου η ομάδα του Πύργου

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Παράσταση για  ένα ρόλο χθες στο γήπεδο Αλποχωρίου, καθώς ο Πανηλειακός  χωρίς να συναντήσει  ιδιαίτερες δυσκολίες κέρδισε τη Θύελλα με το ευρύ 5-0 και οδηγεί την κούρσα στον 1ο όμιλο της Α1 DUOMO- MONK έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. Το ματς δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής καθώς οι «ερυθρόλευκοι» πιστοποιώντας τον τίτλο του φαβορί  έφτασαν άνετα στη νίκη, απέναντι στη Θύελλα που δεν τα κατάφερε με την ήττα πάντως να θεωρείται εντός προγράμματος.

Τρία γκολ  στο πρώτο μέρος

Στον  χθεσινό αγώνα  που διεξήχθη στο γήπεδο Αλποχωρίου, ο Πανηλειακός ξεκίνησε δυνατά και στο 8’ άνοιξε το σκορ 1-0 με πέναλτι του Τζανέτου που υποδείχθηκε για χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή, ενώ στο 12’ σουτ του Γαλανόπουλου έδιωξε δύσκολα ο Τσάμπρας. Το επιθετικό κρεσέντο των «ερυθρόλευκων» συνεχίστηκε και αφού  στο 22’ κεφαλιά του Κωτσάκη πέρασε άουτ, στο 23’ είχαμε το 2-0 όταν σουτ του Τσαγκάρη η μπάλα βρήκε το δοκάρι με τον Τζανέτο στην επαναφορά να μην αστοχεί. Το ημίχρονο μάλιστα βρήκε τον Πανηλειακό να προηγείται με  3-0, με το τρίτο τέρμα να πετυχαίνει ο Τσίγκρηλας στο 40’  μετά από ωραία ατομική προσπάθεια. Όσον αφορά την επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν νωρίς το 4-0 με τον Τσίγκρηλα στο 50’, ενώ  το τελικό 5-0 πέτυχε ο Κακόγιαννος στο 78’.  Πέντε λεπτά πριν τη λήξη η Θύελλα απείλησε, αλλά το σουτ του Μπαχούρου μπλόκαρε ο Κουρλός.

Πανηλειακός: Καπετανάκης(46’ Κουρλός), Γαλανόπουλος, Ελιότ,  Μπουρνέλης, Κωτσάκης,  Δημάκης(46’ Νεοφώτιστος), Μπάλλας, Πετρόπουλος, Τσίγκρηλας(57’ Κολόκας), Τζανέτος(53’ Κακόγιαννος), Τσαγκάρης(46’ Καμαρά)

Θύελλα:  Τσάμπρας, Σωτηρόπουλος(46’ Δεσύλλας), Τσαουσάι(53’ Νικητόπουλος), Φώτης(67’ Παπαγεωργίου), Δρακόπουλος, Καλαμαράς, Μπουλούκος(30’ λ.τ. Κοζοκάρου), Χρυσαειδής(67’ Μ. Τσιμάνης), Τ. Τσιμάνης, Πρέντι, Μπαχούρος

1ος όμιλος

Η βαθμολογία

Σε  πέντε   αγωνιστικές

1ος όμιλος

*Πανηλειακός                         12

*Ξενοφών                               10

Αλφειός                                   8

Βρίνα                                      7

Θύελλα                                   4

Ολυμπιάδα                              3

Πέλοπας                                  3

Πελόπιο                                   3

*Έχουν παιχνίδι λιγότερο

Η επόμενη

Πέλοπας – Πελόπιο

Αλφειός- Ξενοφών

Βρίνα- Πανηλειακός

Ολυμπιάδα – Θύελλα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ