Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑ1 DUOMO-MONK: Φουντώνουν οι μάχες

Α1 DUOMO-MONK: Φουντώνουν οι μάχες

Σημαντικά παιχνίδια σε όλο το Νομό

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 DYOMO- MONK κατηγορίας το Σαββατοκύριακο, με το μενού να περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια   και στους δυο ομίλους. Στον 1ο όμιλο ξεχωρίζει ο αγώνας ανάμεσα στον Πανηλειακό και τη Θύελλα,  ενώ για το 2ο στο επίκεντρο βρίσκεται το ματς της Ν. Μανωλάδας ανάμεσα σε Δόξα και Ηλειακό Βαρθολομιού. Ρεπό έχει ο Αστέρας Αμαλιάδας. Πιο αναλυτικά:

1ος  όμιλος

Σάββατο

Πέλοπας – Βρίνα

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον Πέλοπα στο εν λόγω παιχνίδι, με την ομάδα του Πύργου να μην έχει  περιθώρια για απώλειες βαθμών. Σε ότι έχει να κάνει με τον Κεραυνό Βρίνας,  βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θα παλέψει για το βαθμό ή τους βαθμούς.

Κυριακή

Πελόπιο – Αλφειός

Για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θα παραταχθεί ο Πέλοπας Πελοπίου, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα εδραιωθεί  για τα καλά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Από την αντίπερα υπάρχει ο Αλφειός μια δυνατή ομάδα, που θα επιδιώξει με όλες του τις δυνάμεις το τρίποντο της  νίκης.

Ξενοφών- Ολυμπιάδα

Στο Δημοτικό Στάδιο Ζαχάρως θα διεξαχθεί  η αναμέτρηση, με τον Ξενοφώντα να  θέλει τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Όσον αφορά την ομάδα του Γουμέρου, θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό σε μια δύσκολη αναμέτρηση για αυτήν.

Πανηλειακός – Θύελλα

Δυο ομάδες του Πύργου διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σε μια αναμέτρηση που έχει φαβορί. Ειδικότερα ο Πανηλειακός που οδηγεί την κούρσα θέλει να προσθέσει μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό της, κόντρα στη Θύελλα που θα παραταχθεί χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

2ος όμιλος

Σάββατο

Τραγανό- Δάφνη

Δυο γειτονικές ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τη Νίκη να έχει τον πρώτο λόγο τόσο λόγω δυναμικής όσο και λόγω της έδρας. Από τη μεριά τους οι «κιτρινόμαυροι» της Ανδραβίδας στο δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι τους, θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δόξα ΝΜ- Ηλειακός Β.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του 2ου ομίλου, με τους «μαυραετούς» να θέλουν μόνο τη νίκη, για να πλησιάσουν στις πρώτες θέσεις. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα παραταχθεί και η ομάδα του Βαρθολομιού, η οποία θέλει να ρεφάρει και την απώλεια από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Σαβαλίων

Κυριακή

Ολυμπιακός Σαβ- Προοδευτική

Με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά το διπλό στο Βαρθολομιό, ο Ολυμπιακός Σαβαλίων στοχεύει σε νέα επιτυχία με την οποία θα εδραιωθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Όσον αφορά την Προοδευτική θα ψάξει τους βαθμούς τους οποίους  και έχει ανάγκη.

Α1  DUOMO-MONK

5η  αγωνιστική

Ώρα έναρξης 15:00

1ος όμιλος

Σάββατο

Πέλοπας – Βρίνα

Κυριακή

Πελόπιο- Αλφειός

Ξενοφών- Ολυμπιάδα

Πανηλειακός – Θύελλα

2ος όμιλος

Σάββατο

Τραγανό- Δάφνη

Δόξα ΝΜ-Ηλειακός Β.

Κυριακή

Ολυμπιακός Σαβ- Προοδευτική

Ρεπό ο Αστέρας

Η βαθμολογία

Σε  τέσσερις  αγωνιστικές

1ος όμιλος

*Πανηλειακός                         9

*Ξενοφών                               7

Αλφειός                                   7

Βρίνα                                      6

Θύελλα                                   4

Ολυμπιάδα                              3

Πέλοπας                                  2

Πελόπιο                                   2

*Έχουν παιχνίδι λιγότερο

2ος  όμιλος

Αστέρας                                   8

Ολυμπιακός Σαβ                       6

Ηλειακός Β                               6

Δάφνη                                      4

Δόξα ΝΜ                                  4

Τραγανό                                   4

Προοδευτική                             1

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ