Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑ1 DUOMO-MONK- Προοδευτική - Τραγανό 1-3: «Καθάρισε» στην επανάληψη

Α1 DUOMO-MONK- Προοδευτική – Τραγανό 1-3: «Καθάρισε» στην επανάληψη

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Νίκη Τραγανού,  καθώς οι «μπλε» κέρδισαν μέσα στη Μανωλάδα την τοπική Προοδευτική με σκορ  1-3 και πλέον ελπίζουν σε καλύτερες μέρες ενόψει της συνέχειας. Όσον αφορά την ομάδα της Μανωλάδας δεν τα κατάφερε, με το τοπίο να δυσκολεύει αρκετά. Χαρακτηριστικό του χθεσινού αγώνα είναι πως όλα τα γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη. Ειδικότερα η Νίκη στο 47’ άνοιξε το σκορ  0-1 με κεφαλιά του Γεωργιόπουλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Χ. Κολοτούρου.  Η αντίδραση της Προοδευτικής ήταν άμεση και στο 50’ ο Βασιλόπουλος εκμεταλλευόμενος ασυνεννοησία στην αντίπαλη άμυνα ισοφάρισε από κοντά σε 1-1. Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ  1-2 με διπλή προσπάθεια του Θανάση Νικολόπουλου , ενώ δέκα λεπτά αργότερα η Νίκη σημείωσε και τρίτο τέρμα 1-3 με φάουλ του Μαργαρώνη. Όσον αφορά το πρώτο μέρος, στο 35’ σουτ του Δ. Κολοτούρου έδιωξε ο Παναγόπουλος.

Προοδευτική: Παναγόπουλος, Πατσούρας Δ., Λιακόπουλος, Κατσιμπερνάκης(76’ Φλώρος), Βασιλόπουλος Σπ., Σωτηρόπουλος (68’ Σάμαρης Ν.), Πατσούρας Α. (87’ Καζαντζής), Βαλογιάννης, Κατσιμιτσήρης, Τσούλης, Βασιλόπουλος Ν.

Νίκη Τρ:  Μικελόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Γαργαρώνης, Δ. Κασσιανός (70’ Σαραντούλιας), Ι. Κασσιανός, Μάζης (88’ Κουτσογιαννόπουλος), Κούντουρας (46’ Γεωργιόπουλος), Δ. Κολοτούρος, Καλογερόπουλος (46’ Μαργαρώνης), Νικολόπουλος (85’ Κονταλής)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ