Home Αθλητικά Θύελλα – Πέλοπας 1-0: Τρίποντο ψυχολογίας

Θύελλα – Πέλοπας 1-0: Τρίποντο ψυχολογίας

0

Η Θύελλα Πύργου ήταν  η νικήτρια στο ντέρμπι της Σπιάντζας καθώς επικράτησε του Πέλοπα με σκορ 1-0, αποτέλεσμα που βοηθά τους «κυανόλευκους» ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Α1 DUOMO – MONK. Σε ότι έχει να κάνει με τον Πέλοπα που προχωρά χωρίς νίκη  στον μαραθώνιο,  καλείται ν’ ανεβάσει στροφές στην προσπάθεια που κάνει για ν’ ανέβει βαθμολογικά.

Σκόρερ ο Μπαχούρος

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου που είχε τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, η Θύελλα που ήταν τυπικά γηπεδούχος ξεκίνησε πιο δυνατά και στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη. Η ομάδα του Καταραχίου στο 25’ απείλησε με τον Τ. Τσιμάνη το σουτ του οποίου έδιωξε ο Πετρόπουλος, ενώ στο   27’  ο τερματοφύλακας του Πέλοπα αντέδρασε σωτήρια σε κεφαλιά του   Μπαχούρου. Νωρίτερα και ειδικότερα στο 13’ η Θύελλα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στον Κοζοκάρου, με τον Πέλοπα στο 15’ να έχει σουτ με τον Αστερόπουλο που μπλόκαρε ο Τσάμπρας. Σε ότι έχει να κάνει με το δεύτερο μέρος, ο Πέλοπας ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 47’ είχε σουτ με τον Χαραλαμπόπουλο που έφυγε άουτ, ενώ  στο 56’ κεφαλιά του Δ. Πλατή είχε την ίδια κατάληξη. Με τη συμπλήρωση 62’ αγώνα  η Θύελλα άνοιξε το σκορ 1-0, με πλασέ του Μπαχούρου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε πάσα του Μουζάκι.  Στο τελευταίο τέταρτο οι τυπικά φιλοξενούμενοι πίεσαν χωρίς αποτέλεσμα. Στο 73’ μετά από φάουλ του Χαραλαμπόπουλου κεφαλιά του Κανελλόπουλου μπλόκαρε ο Τσάμπρας, ενώ στο 89’ σουτ του  Ε. Πλατή  μπλόκαρε ο   Τσάμπρας. Η Θύελλα που μετά από αυτή τη νίκη, πρώτη στο πρωτάθλημα,  βλέπει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, στο 84’ σημείωσε τέρμα με τον Κοζοκάρου που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Θύελλα: Τσάμπρας, Σωτηρόπουλος, Τσαουσάϊ, Φώτης(81’ Γαλανόπουλος), Δρακόπουλος, Καλαμαράς, Κοζοκάρου, Μουζάκι(90’ Ρούντα), Παπαγεωργίου(17’ λ.τ. Τ. Τσιμάνης), Πρέντι, Μπαχούρος(81’ Νικητόπουλος)

Πέλοπας: Πετρόπουλος, Χριστακόπουλος, Μπουλούτας(77’ Ε. Πλατής), Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος.  Δ.  Πλατής(63’  Γεωργίου), Παπαδάτος(74’ Κορομηλάς), Χαραλαμπόπουλος(74’ Δημητρόπουλος),  Δαβουρλής, Αστερόπουλος, Κανελλόπουλος      

Φωτο: thiella

Exit mobile version