Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας: Μέτριο το ξεκίνημά του

ΠΑΟ Βάρδας: Μέτριο το ξεκίνημά του

Οι «πράσινοι» καλούνται ν’ ανεβάσουν στροφές ενόψει της συνέχειας

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Μέτριο ξεκίνημα από τον ΠΑΟ Βάρδας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, γεγονός που πρέπει να τονιστεί και  που επιφέρει προβληματισμό και σκεπτικισμό. Ειδικότερα οι «πράσινοι» μετά τη διεξαγωγή της πέμπτης αγωνιστικής, έχουν δώσει τέσσερα παιχνίδια λόγω του ρεπό, μετρούν  μια νίκη, δυο ισοπαλίες και μια ήττα και με τους πέντε βαθμούς μπορεί να βρίσκονται περίπου στη μέση της βαθμολογίας,  η γενική τους εικόνα  όμως δεν πείθει και είναι σίγουρο πως πρέπει ν’ ανεβάσουν ρυθμούς  ενόψει της συνέχειας.

Πρόβλημα στο γκολ

Φαίνεται ξεκάθαρα και από τους αριθμούς πως οι «πράσινοι» της Βουπρασίας έχουν πρόβλημα στο γκολ το οποίο σχετίζεται με το γενικότερο κομμάτι στον τομέα της παραγωγής. Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΟΒ έχει πετύχει μόλις δυο τέρματα στα τέσσερα παιχνίδια, το ένα μάλιστα με πέναλτι  από το οποίο προήλθε και η νίκη κόντρα στον Παναιγιάλειο, ενώ γκολ υπήρχε και στην Πάτρα στην ήττα από την Παναχαϊκή με σκορ 3-1. Από κει και πέρα υπάρχουν τα δυο  0-0 στα παιχνίδια με Αμβρακικό ο οποίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα και στοιχίζει στη Βάρδα δυο βαθμούς, ενώ  χωρίς τέρματα έληξε και το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Παναγρινιακό στο «Γ. Καλάκος».

Δύσκολη η συνέχεια…

Το φινάλε  κόντρα  στον Παναγρινιακό επέφερε προβληματισμό, καθώς όλοι έκαναν λόγο για μια μέτρια εικόνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Προβληματισμένος εμφανίστηκε και ο τεχνικός Χρήστος Παρασκευόπουλος, με  τη συνέχεια να είναι δύσκολη για τη Βάρδα σ’  έναν όμιλο ο οποίος από την αρχή δείχνει ανταγωνιστικός.  Για το λόγο αυτό  οι «πράσινοι» καλούνται ν’ ανεβάσουν στροφές, καθώς σε διαφορετική περίπτωση  η ομάδα θα μπει σε περιπέτειες. Επόμενο ματς  την Κυριακή   στην Άρτα κόντρα στην Αναγέννηση , όπου η Βάρδα καλείται να τα δώσει όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  θέλοντας έτσι να ρεφάρει και την απώλεια από την εντός έδρας ισοπαλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ