Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔάφνη – Δόξα Ν.Μ. 1-0: Σπουδαία νίκη για την «πριγκίπισσα»

Δάφνη – Δόξα Ν.Μ. 1-0: Σπουδαία νίκη για την «πριγκίπισσα»

Πρώτη ήττα για τους «μαυραετούς» στο πρωτάθλημα

Μεγάλη νίκη για τη Δάφνη Ανδραβίδας, πρώτη στο πρωτάθλημα, με τους «κιτρινόμαυρους» να κερδίζουν τη Δόξα Ν. Μανωλάδας με σκορ 1-0, αποτέλεσμα που βοηθά και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Από την αντίπερα οι «μαυραετοί» της Ν. Μανωλάδας ηττήθηκαν για πρώτη φορά φέτος και καλούνται να βρουν αλλού τους  χαμένους βαθμούς που απώλεσαν.          

Το ματς καρέ-καρέ

    9΄: Ο Βασιλείου έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Δόξας, στάθηκε όρθιος, γύρισε και έστρωσε ωραία τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον επερχόμενο Κωστόπουλο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

    20΄: Ο Χαντζής έκλεψε ωραία τη μπάλα, βγήκε στην αντεπίθεση από πλάγια θέση, έκανε το πλασέ το οποίο έφυγε ελάχιστα άουτ.

    27΄: Ο Πετρόπουλος από καλή θέση έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

    44΄: Σουτ του Παπαδάτου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Ψυχογιός.

    49΄: Σουτ του Παναγόπουλου της Δόξας, η μπάλα άουτ.

    75΄: Με δέκα παίκτες η Δόξα, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Παναγιώτη Φωτόπουλου του Ηλία.

    84΄: Εκπληκτική απόκρουση στο παραθυράκι με το ένα χέρι του Ψυχογιού, σε κοντινή κεφαλιά του Παπαδάτου.

    89΄: Μοναδική ευκαιρία για τη Δάφνη να κάνει το 2-0, όμως ο Παπαδόπουλος μπερδεύτηκε με τον Σπανό ο οποίος ήταν μόνος του απέναντι στον ανυπεράσπιστο τερματοφύλακα.

Δάφνη: Ψυχογιός, Περικλέους, Χαντζής, Δρακόπουλος (73΄λ.τ. Κακολύρης), Παναγόπουλος, Κορκός, Πετρόπουλος (73΄Μετσάι), Φριντζήλας, Βασιλείου (88΄Σπανός), Κωστόπουλος, Τσαγρής (67΄Παπαδόπουλος).

Δόξα: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης, Σαρανταυγάς, Πυρρής, Σδρόλιας, Παντελής, Παναγόπουλος, Καλογερόπουλος (40΄λ.τ. Παπαδάτος), Πολίτης, Νικολόπουλος (46΄Π.Η. Φωτόπουλος).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ