Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑλφειός – Πανηλειακός 0-1: Στην κορυφή οι «ερυθρόλευκοι»

Αλφειός – Πανηλειακός 0-1: Στην κορυφή οι «ερυθρόλευκοι»

Νικηφόρο πέρασμα από το Επιτάλιο για τον Πανηλειακό με σκορ  0-1  κόντρα στον τοπικό Αλφειό, αποτέλεσμα που φέρνει τους «ερυθρόλευκους» σε θέση οδηγού στον πρώτο  όμιλο της Α1 DUOMO –MONK κατηγορίας. Το τέρμα που έκρινε το χθεσινό δυνατό παιχνίδι σημείωσε στο 55’ ο Τζανέτος, σε μια αναμέτρηση που υπήρχαν και άλλες φάσεις. Στο  62’  κεφαλιά του Κολόκα έδιωξε ο Καρανάσης δύσκολα, ενώ στο  88’ ο Βυθούλκας αντέδρασε σωστά σε κεφαλιά του Κακόγιαννου.  Όσον αφορά το πρώτο μέρος κεφαλιά του Τσίγκρηλα στο 34’  και Καμαρά στο 45’ έφυγαν λίγο άουτ. Σε ότι έχει να κάνει με τον Αλφειό, παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και απέδειξε πως είναι δυνατή ομάδα.  Στο 16’ φάουλ του Τσαντίλη πέρασε ανεκμετάλλευτο, ενώ στο  29’  η ομάδα του Βώλακα απείλησε   με τον Παργινό.

Αλφειός: Βυθούλκας, Τσιτσιρόπουλος, Καρανάσης, Τσαντίλης, Αβραμόπουλος, Τεκερλέκης, Τζουβάνι(72΄Λιαρόπουλος), Βαραμπούτης(80΄Λαμπρόπουλος) , Παργινός, Αγριδιώτης, Καλομοίρης(87΄ Μαραγκός)

 Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι, Κολόκας, Κωτσάκης, Δημάκης, Τσίγκρηλας(90΄ Πετρόπουλος), Έλιοτ(77΄Κακόγιαννος ), Καμαρά(56 ΄ Μπάλλας), Τζανέτος, Τσαγκάρης(77΄ Μπουρνέλης ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ