Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑ.Σ.Σ Αμαλιάδας: Ο Ιωάννης Γιαννακόπουλος CLEARNET, μεγάλος χορηγός στο σύλλογο !

Α.Σ.Σ Αμαλιάδας: Ο Ιωάννης Γιαννακόπουλος CLEARNET, μεγάλος χορηγός στο σύλλογο !

Στην ανανέωση της χορηγίας με την εταιρεία του Ιωάννη Γιαννακόπουλου, CLEARNET, προχώρησε ο ΑΣΣ Αμαλιάδας, ο οποίος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας αυτής. 

Η ανακοίνωση του ΑΣΣ Αμαλιάδας:

“Ο Ιωάννης Γιαννακόπουλος και η ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία του CLEARNET Αισθητική υγιεινή θα είναι μαζί μας για μια ακόμα χρονιά! Με δραστηριότητα σε δύο νομούς, Ηλείας και Ζακύνθου, η CLEARNET φροντίζει για την απολύμανση και τον αρωματισμό των επαγγελματικών χώρων. Παράλληλα με μια τεράστια ποικιλία σε χαρτικά και αντισηπτικά ικανοποιεί κάθε ανάγκη των πελατών της. Πλέον και με δίκτυο τροφοδοσίας σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη στο κομμάτι της υγιεινής”.

Ο ΑΣΣ Αμαλιάδας, ευχαρίστησε τον Ιωάννη Γιαννακόπουλο για τη χορηγία αυτή:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Ιωάννη Γιαννακόπουλο και την εταιρεία CLEARNET για την στήριξη τους στον σύλλογο μας και τους ευχόμαστε να μεγαλώνουν συνεχώς! Η συνεχής παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μας είναι πραγματικά τεράστια.

Αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για το οικοδόμημα ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ & Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ που συνεχώς μεγαλώνει και αποτελεί πλέον μπασκετική κυψέλη για το νομό μας!

Ιωάννη Γιαννακόπουλε σε ευχαριστούμε και πάλι!!”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ