Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός: Άνεμος αισιοδοξίας

Πανηλειακός: Άνεμος αισιοδοξίας

2Χ2  για τους «ερυθρόλευκους» στο πρωτάθλημα

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Εμφανής είναι η ικανοποίηση στις τάξεις του Πανηλειακού  μετά την προχθεσινή άνετη επικράτηση κόντρα στην Ολυμπιάδα Γουμέρου, η οποία συνοδεύτηκε με το ευρύ  6-1. Πιο συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου παρουσίασαν ένα σοβαρό και πειθαρχημένο πρόσωπο και με την όλη τους εικόνα πιστοποίησαν και με το παραπάνω τον τίτλο του απόλυτου φαβορί, φτάνοντας έτσι στην πιο ευρεία νίκη στο πρωτάθλημα.

Τρία σημαντικά παιχνίδια…

Το ξεκίνημα   με τις δυο νίκες στα δυο πρώτα παιχνίδια ασφαλώς και έχει επιφέρει ικανοποίηση, αλλά στον Πανηλειακό ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του εστιάζουν στη συνέχεια η οποία περιλαμβάνει τρία σημαντικά παιχνίδια . Η αρχή γίνεται την Κυριακή στο Επιτάλιο κόντρα στον Αλφειό ο οποίος επίσης έχει το απόλυτο, ενώ στη συνέχεια υπάρχουν τα δυο απανωτά παιχνίδια με τον Ξενοφώντα για κύπελλο και πρωτάθλημα. Αναμετρήσεις κόντρα σε δυνατούς μονομάχους, με τον Πανηλειακό να είναι ξεκάθαρος στοχεύοντας αποκλειστικά και μόνο σε νίκες. Άλλωστε αν συμβεί αυτό, η ομάδα του Πύργου αυτομάτως εδραιώνεται στο ρετιρέ του πρωταθλήματος ενώ θα συνεχίσει και στο κύπελλο.

Γυναίκες Τραγανού

Μεγάλη νίκη με ανατροπή

Η γυναικεία ομάδα της Νίκης Τραγανού πέτυχε μεγάλη ανατροπή στο Τραγανό, με αντίπαλο τον Ίκαρο Πετρωτού, για την 4η αγωνιστική στον 2ο Όμιλο της Β΄ Εθνικής. Νίκησε την πατρινή ομάδα με 3-2 κι ενώ βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη μπήκε εξαρχής δυνατά και σκόραρε τρεις φορές, φτάνοντας σε μια σπουδαία επικράτηση με 3-2. Στο 50΄ η Φεφλέ με ωραίο διαγώνιο σουτ μείωσε σε 1-2 και τρία λεπτά μετά η Ζάγκλη με τρομερό σουτ έφερε το ματς στα ίσα. Η ηλειακή ομάδα είχε τα ηνία καθ’ όλη την διάρκεια του β΄ μέρους και είχε κλείσει τον Ικαρο στην περιοχή του. Στο 70΄ η Ζαγκλη με ατομική ενέργεια και ωραίο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην Νίκη με 3-2.

Χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες και τα κορίτσια της Νίκης διαχειρίστηκαν άψογα το χρόνο με την μπάλα στην κατοχή τους μέχρι το φινάλε. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε τέσσερις αγώνες για την ομάδα του Τραγανού, που ανεβαίνει βαθμολογικά και αισιοδοξεί για την συνέχεια…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ