Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΞενοφών – Βρίνα 3-0: Με σφραγίδα Μπακατσέλου

Ξενοφών – Βρίνα 3-0: Με σφραγίδα Μπακατσέλου

2Χ2 για την ομάδα των Κρεστένων

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Θανάση Μπακατσέλο που σημείωσε και τα τρία τέρματα, ο Ξενοφώντας Κρεστένων κέρδισε τον Κεραυνό Βρίνας με σκορ  3-0 σε  μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ζαχάρως  και με απολογισμό δυο νίκες στις δυο πρώτες αγωνιστικές έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί. Όσον αφορά τον Κεραυνό Βρίνας είχε πάθος και μαχητικότητα στο παιχνίδι, αλλά καλείται ν’ ανεβάσει στροφές  για τη συνέχεια.  Στην αναμέτρηση της Ζαχάρως που συγκέντρωσε τα βλέμματα αρκετών  θεατών, ο Ξενοφώντας στο 12’ πήρε προβάδισμα με απευθείας φάουλ του Μπακατσέλου 1-0, με τον Κεραυνό νωρίτερα να  έχει  δυο δοκάρια. Το πρώτο στο 2’ σε σέντρα –σουτ του Κουή και το δεύτερο σε προβολή του Ηλιόπουλου ο οποίο στο 12’ προσπάθησε να στείλει άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.  Όσον αφορά τη συνέχεια, ο Ξενοφώντας αφού στο  56’ είχε φάση με τον Πεσκελίδη, στο  60’  έκανε το 2-0 με σουτ του Μπακατσέλου παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ένα τέταρτο πριν τη συμπλήρωση του 90’.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γ. Καλαντζής (80΄ Τζίβας), Ηλιόπουλος, Κύτταρης, Τσίτσος, Καββαθάς (34΄ λ.τρ. Αντύπας), Π. Κουτσογιαννάκης (80΄ Μπριασούλης), Θ. Καλαντζής, Τσιγκούνης (80΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Διονυσόπουλος (53΄ λ.τρ. Πεσκελίδης), Μπακατσέλος.

Κεραυνός: Φιλιππόπουλος, Τσέλιος, Κουής (63΄ λ.τρ. Καστρίτης), Δούφας, Βουρλούμης, Τσιλιβίτας, Κιάμος (72΄ Αλεξανδρόπουλος), Δημόπουλος, Μουποφούκι, Γκολφίνος (70΄ Πρίνος), Δρακόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ