Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΗλειακός Β- Νίκη Τρ. 2-1: Μεγάλη νίκη για το Βαρθολομιό

Ηλειακός Β- Νίκη Τρ. 2-1: Μεγάλη νίκη για το Βαρθολομιό

Σπουδαία νίκη για τον Ηλειακό Βαρθολομιού  κόντρα στη Νίκη Τραγανού με σκορ 2-1 στο ντέρμπι του Δήμου Πηνειού,  με το συγκρότημα του Μιχάλη Παπουτση να στέλνει τα δικά του μηνύματα ενόψει της συνέχειας. Από την αντίπερα η Νίκη με δεύτερη σερί ήττα ασφαλώς και προβληματίζει, με τους «μπλε» να καλούνται ν’ ανασυνταχθούν ενόψει της συνέχειας. Στην προχθεσινή αναμέτρηση ο Ηλειακός άνοιξε το σκορ στο 15’ με τον Μονόλιοθο  1-0, ενώ   εννιά λεπτά αργότερα ο Ζωγόπουλος  έκανε το 2-0 δίνοντας  σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή. Οι «μπλε» του Τραγανού στη συνέχεια ανέβασαν στροφές και έχασαν ορισμένες πολύ καλές  ευκαιρίες,  ενώ  ο  Δ. Κολοτούρος  στο 40’ να έχει δοκάρι. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενο είχαν κεφαλιές με τον Γεωργιόπουλο και τον  Γαργαρώνη χωρίς ευτυχή κατάληξη για αυτούς, με το τελικό 2-1 να διαμορφώνεται στο 90’ χάρις σε κεφαλιά του Γεωργιόπουλου. Νωρίτερα και ειδικότερα στο 71’ ο Ηλειακός είχε φάουλ με τον Τσουκαλά, που πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ηλειακός: Γαλανόπουλος, Γιούλης, Χριστοφοράτος (λ.τ. 75′ Βούτος), Κουλούρης, Καμαρινός, Γκίνης, Ζωγόπουλος, Μπουρούκης, Μονόλιθος (67′ Σέμα), Τσουκαλάς, Ράλλης (78′ Κωστόπουλος).

Νίκη: Μικελόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος (57′ Κούντουρας), Δ. Κασσιανός, Γαργαρώνης, Ι. Κασσιανός, Νικολόπουλος,  Φ Καλογερόπουλος,  Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Μάζης (  38’ Μαργαρώνης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ