Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠαναθηναϊκός: Αθωώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, παίζει με κόσμο εναντίον...

Παναθηναϊκός: Αθωώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, παίζει με κόσμο εναντίον ΟΦΗ και ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε από την έφεσή του και έτσι δεν υπάρχει καμία ισχύ στην ποινή δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί αρχικά.

Ο αθλητικός δικαστής της Super League Interwetten είχε τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό για το συμβάν με τον Ιωνικό με δύο αγωνιστικές ποινή έδρας και 70.000 ευρώ πρόστιμο. Αυτό πρακτικά σήμαινει πως ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε ωρίς κόσμο κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε έφεση και δικαιώθηκε από την επιτροπή Εφέσεων και έτσι θα αγωνιστεί με τον κόσμο του στα ματς αυτά.   

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός υποστήριξε πως το βίντεο το οποίο παρουσιάστηκε δεν υπάρχει σε κανένα κατηγορητήριο, άρα είναι και άκυρο για αυτήν την περίπτωση διότι αναφέρεται σε πράξεις για τις οποίες δεν έχει κατηγορηθεί η ΠΑΕ. Ουσιαστικά ήταν ένα βίντεο που προσκομίστηκε μετά από αίτημα του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ