Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚόροιβος – Παγκράτι: Ώρα για την πρώτη νίκη

Κόροιβος – Παγκράτι: Ώρα για την πρώτη νίκη

Πρώτο εντός έδρας ματς για φέτος

Σπουδαίο παιχνίδι σήμερα στις  5 το απόγευμα στο Κλειστό της Ήλιδας, με τον Κόροιβο ν’ αναμετράται με το Παγκράτι στα πλαίσια της 3ης  αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.  Η ομάδα της Ηλείας που  προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Πανερυθραϊκό ευελπιστεί και στοχεύει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, κατακτώντας τη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα. Το παιχνίδι ασφαλώς και δεν θα είναι εύκολο κόντρα στο δυνατό Παγκράτι, αλλά ο Κόροιβος ποντάροντας πολλά και στον παράγοντα έδρα ευελπιστεί πως μπορεί να τα καταφέρει.

Κάλεσμα στους φιλάθλους

Ενόψει του σημερινού αγώνα, κάλεσμα απευθύνεται προς τους φιλάθλους προκειμένου να βρεθούν στο κλειστό της  Ήλιδας βοηθώντας στην  όλη προσπάθεια. Εκδόθηκε και ανακοίνωση που αναφέρει: « Το  πρώτο του εντός έδρας αγώνα για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, δίνει  σήμερα Σάββατο στις 5 μ.μ. ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ με αντίπαλο τον ΑΟ Παγκρατίου.

Ήταν Μάρτιος του 2020 όταν οι φίλαθλοι παρακολουθήσαν ‘δια ζώσης’ για τελευταία φορά την ομάδα μας να αγωνίζεται στο Κλειστό της Ήλιδας, σε αγώνα Πρωταθλήματος.

Πέρασαν από τότε δεκαεννιά μήνες και ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ υποδέχεται αύριο Σάββατο ξανά τους φιλάθλους του.

Παίρνουμε θέση στο κλειστό, χειροκροτούμε και στηρίζουμε την ομάδα μας!

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει με αυστηρή τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου και των οδηγιών από την ΓΓΑ, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

1. Επιτρέπεται η είσοδος σε ενήλικες με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

2. Επιτρέπεται η είσοδος σε ανήλικους με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης,ή με αρνητικό PCR test 78 ωρών ή αρνητικό Rapid test 48ωρών.

Η χρήση μάσκας εντός του κλειστού ειναι Υποχρεωτική.

Ο έλεγχος θα γίνεται στην κεντρική είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου Αμαλιάδας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ