Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας: Για νέα πορεία σε γνώριμα λημέρια

ΠΑΟ Βάρδας: Για νέα πορεία σε γνώριμα λημέρια

*Αγιασμός ενόψει  της νέας περιόδου

*Επίσημη φωτογράφηση της ομάδας

*Πραγματικό στολίδι  το «Γ. Καλάκος»

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται ο ΠΑΟ Βάρδας, με τους «πράσινους» της Βουπρασίας να πραγματοποιούν χθες τον  καθιερωμένο τους αγιασμό. Παίρνοντας τις ευλογίες της εκκλησίας, η «Μπάρτσα» ξεκινά μια ακόμα πορεία σε ένα ταξίδι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά  και δεν είναι άλλο από το δρομολόγιο της Γ’ Εθνικής.

Η πορεία του ΠΑΟ Βάρδας  στη Γ’ Εθνική συνεχίζεται και στους «πράσινους» της Βουπρασίας αισιοδοξούν για ένα ακόμα πετυχημένο ταξίδι. Ταξίδι που ξεκινά από την Κυριακή, ενώ για το λόγο αυτό χθες έγινε αγιασμός.  Ο  καθιερωμένος  αγιασμός έγινε στο «Γ. Καλάκος» το οποίο είναι πραγματικό στολίδι, ενώ στο επίκεντρο πλέον βρίσκεται ο κυριακάτικος αγώνας με τον Αμβρακικό στην Αιτωλοακαρνανία εκτός έδρας.

Γιάννης Λέντζας: « Βαριά φανέλα η Βάρδα …»

Στο χθεσινό αγιασμό σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης  Λέντζας, πρόσωπο που έχει βοηθήσει όσο ελάχιστοι τον ΠΑΟΒ όλα αυτά τα χρόνια. «Η  φανέλα του ΠΑΟ Βάρδας είναι βαριά και για το λόγο αυτό καλώ όλους να προσπαθήσουν ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί. Ο δρόμος ασφαλώς και δεν είναι εύκολος, αλλά με εντατική προσπάθεια και δουλειά όλα μπορούν να επιτευχθούν. Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, ενώ διαβεβαιώνω πως σαν Δήμος θα βοηθήσουμε στην όλη προσπάθεια όσο μπορούμε»,  ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης.


Νίκος Γιαννίτσης : «Αισιοδοξούμε για τη νέα χρονιά…»

Επίσημη  πρώτη και για τον Νίκο Γιαννίτση σαν πρόεδρος  του ΠΑΟ Βάρδας. Ο κ. Γιαννίτσης  απευθυνόμενος στο ποδοσφαιρικό τμήμα ανέφερε: «Εύχομαι καλή χρονιά και αισιοδοξούμε πως θα τα καταφέρουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη σε εσάς,  στην ομάδα έχει γίνει σημαντική ανανέωση και στοχεύουμε σε μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής», δήλωσε ο κ. Γιαννίτσης δίνοντας το στίγμα που επικρατεί στο στρατόπεδο των «πράσινων» της Βουπρασίας.

Φωτογράφηση και αγιασμός

Η χθεσινή ημέρα περιελάμβανε αρχικά φωτογράφηση για την ομάδα της Βάρδας, στο ανακαινισμένο «Γ. Καλάκος»  το οποίο είναι αλλαγμένο άρδην προς το καλύτερο καθώς έχουν γίνει έργα τόσο στον αγωνιστικό χώρο καθώς και περιφερειακά αυτού. Από κει και έπειτα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός, με τις ευχές για καλή χρονιά να έχουν την τιμητική τους. Στο χθεσινό αγιασμό πέρα από  το ποδοσφαιρικό τμήμα που παραβρέθηκε σύσσωμο, παρέστησαν ακόμα ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, οι Αντιδήμαρχοι Αλεξάνδρα Γιαννίτση, Διονύσης Κεκάτος και Πέτρος Ανυφαντής, ο Τάκης Παναγόπουλος πρόεδρος της Κοινότητας Βάρδας καθώς και φίλαθλοι της ομάδας.

Αισιοδοξία για την πρεμιέρα

Μετά τον αγιασμό, οι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά στο βοηθητικό γήπεδο υπό τις οδηγίες του Χρήστου Παρασκευόπουλου   και των συνεργατών του. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο αγώνας της πρεμιέρας με τον Αμβρακικό Λουτρού εκτός έδρας όπου η Βάρδα θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σε καθημερινή βάση, ενώ υπάρχουν μια –δυο περιπτώσεις μικροτραυματισμών η κατάσταση των οποίων θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά στις επόμενες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ