Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΦιλική νίκη Πανηλειακού στην Αμαλιάδα: Σε καλό δρόμο οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου

Φιλική νίκη Πανηλειακού στην Αμαλιάδα: Σε καλό δρόμο οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου

Φιλική νίκη για τον Πανηλειακό στην Αμαλιάδα, καθώς επικράτησε του Αστέρα με σκορ  0-2, δείχνοντας πως βρίσκει το ρυθμό του ενόψει του προσεχών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Α1 DUOMO-MONK. Όσον αφορά τους «βυσσινί» που παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, έδειξαν ορισμένα καλά στοιχεία αλλά καλούνται ν’ ανεβάσουν στροφές ενόψει της συνέχειας.  Στο 35΄ ο Εντμίλσον Βιέγκας έκανε το 0-1  και ο Τζανέτος στο 62΄ το 0-2 με κοντινό σουτ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι. Ο Πανηλειακός, που παρατάχθηκε χωρίς τον Δαλαβούρα, είχε δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος  με τον Τσαγκάρη στο 5΄ και τον Καμαρά στο 22΄. Καλύτερη ευκαιρία για τον Αστέρα, το πέναλτι στο 55’ με τον Μπατζακόπουλο το οποίο απέκρουσε ο Καπετανάκης.

Αστέρας: Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Κοτσομύτης, Χριστόπουλος, Μπουγονικολός, Γκρίλλας, Χοτζάι, Μπομπής, Μπατζακόπουλος, Τσάλας, Μπάρκας. Αγωνίστηκαν και οι Κάσσας, Ράλλης, Χριστοδουλόπουλος.

 Πανηλειακος: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι, Κολόκας, Κωτσάκης, Δημάκης, Βιέγκας, Ελιοτ, Καμαρά, Τζανέτος, Τσαγκάρης. Αγωνίστηκαν και οι Τσίγκρηλας, Κακόγιαννος, Ντάβαρης, Μπάλλας, Νεοφώτιστος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ