Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας: Φιλικό με Ξενοφών

ΠΑΟ Βάρδας: Φιλικό με Ξενοφών

Στο γήπεδο Κουρτεσίου το παιχνίδι με ώρα έναρξης 4:30 το απόγευμα

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Ενδιαφέρον φιλικό έχει προγραμματίσει να δώσει  σήμερα ο ΠΑΟ Βάρδας, καθώς στις 4:30 το απόγευμα αναμετράται με τον Ξενοφώντα Κρεστένων σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κουρτεσίου. Οι «πράσινοι»  της Βουπρασίας που  στο φιλικό κόντρα στον Εθνικό Σκουλικάδο έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, θέλουν να συνεχίσουν ν’ ανεβάζουν στροφές απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Α1 DUOMO- MONK κατηγορίας λίγες ημέρες πριν από την  έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Από τη σκοπιά του ο τεχνικός του ΠΑΟ Βάρδας Χρήστος Παρασκευόπουλος αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, δοκιμάζοντας  διάφορα σχήματα.

Την Τρίτη η κλήρωση  του πρωταθλήματος

Σε ότι έχει να κάνει με την κλήρωση του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για χθες αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη 12 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί.

Προχωράει του Μπίσα

Σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, το θέμα του Θανάση Μπίσα προχωρά και όλα δείχνουν πως ο εν λόγω  επιθετικός θα είναι κάτοικος στο «Γ. Καλάκος» τη νέα περίοδο. Ο Μπίσα  είναι 26 ετών την περσινή σεζόν ήταν στον Α.Ο. Πυλίου στην Κω και φέτος το καλοκαίρι μεταγράφηκε στον Α.Ο. Πόρου, ομάδα του Ηρακλείου Κρήτης. Πριν την Κω έπαιξε για δύο χρόνια στον Α.Σ. Ρόδου. Έχει αγωνιστεί επίσης στον Πάμισο. Στην Αχαΐα τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Απόλλωνα Βίδοβας, ακολούθησε ο Εθνικός Σαγεΐκων και είχε κι ένα πολύ σύντομο πέρασμα από την Αχαϊκή. Ο εν λόγω παίκτης που αγωνίστηκε και σκόραρε στο φιλικό κόντρα στο Σκουλικάδο, προπονείται κανονικά με τους «πράσινους» και λογικά θ’ αγωνιστεί και σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ