Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑλέξης Κόρδας: Ο γιατρός που λάτρευε τον Πανηλειακό

Αλέξης Κόρδας: Ο γιατρός που λάτρευε τον Πανηλειακό

Συγκλονισμένοι στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια  για τον άδικο χαμό του

Επιμέλεια: Μ. Δημητρόπουλος, Π. Ηλιόπουλος

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου από τον άδικο χαμό του Αλέξη Κόρδα χθες σε τροχαίο δυστύχημα. Η είδηση προκάλεσε σοκ και στο στρατόπεδο του  Πανηλειακού, καθώς ο γνωστός οφθαλμίατρος που πλέον δεν βρίσκεται ανάμεσα μας τον είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια από διάφορα πόστα καθώς και από αυτό του προέδρου. Άλλωστε, ήταν μεγάλος υποστηρικτής της ομάδας όλα τα χρόνια.

Ο Αλέξης Κόρδας υπήρξε για περισσότερα από 20 χρόνια, από το 1990 επί εποχής Σάκη Σταυρόπουλου και μέχρι πριν 8-9 χρόνια, κατά περιόδους, ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Πανηλειακού. Είχε διατελέσει και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανηλειακού, αλλά και διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τα δύσκολα χρόνια της τριετίας 2007-2010 στη Δ’ Εθνική ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που έδωσαν μεγάλο αγώνα για να σταθεί ξανά ο Πανηλειακός στα πόδια του, ενώ την περίοδο 2009-2010 που οι «ερυθρόλευκοι» στέφθηκαν πρωταθλητές, ο Αλέξης Κόρδας ήταν πρόεδρος του Συλλόγου.  Ένας άνθρωπος που λάτρευε τον Πανηλειακό, πιστός φίλος της ομάδας, ήταν συνεχώς κοντά στον πυργιώτικο σύλλογο.

Άπαντες στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια από χθες το πρωί κυριολεκτικά δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί . Όλοι έκαναν λόγο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο που είχε μπει  μπροστάρης σε δύσκολες  περιόδους για την ομάδα του Πύργου, έχοντας επιδείξει σημαντικό έργο. Το κλίμα στον Πανηλειακό είναι  πολύ  βαρύ, ενώ σύσσωμη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια θα παραβρεθεί στην εξόδιο ακολουθία που θα γίνει στις  5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Πύργου.

Συλλυπητήριο Πανηλειακού

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Πανηλειακός, Κώστας Ντάβαρης, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια, συγκλονισμένοι άπαντες από την τραγική είδηση του αναπάντεχου χαμού του οφθαλμίατρου και πρώην Προέδρου της ομάδας μας, Αλέξη Κόρδα, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σήμερα το πρωί, εκφράζουμε την θλίψη μας και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του αγαπημένου σε όλους μας γιατρού και φίλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ