Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣοκάρει ο Ντίνι για τη σχέση με τον πατέρα του: «Ήθελε να...

Σοκάρει ο Ντίνι για τη σχέση με τον πατέρα του: «Ήθελε να μας σκοτώσει, κλείδωνε στο πορτ μπαγκάζ εμπόρους ναρκωτικών»

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε μίλησε ο Άγγλος ποδοσφαιριστής της Μπέρμιγχαμ αλλά και για τον πατέρα του, ο οποίος όπως εξομολογήθηκε μέσω της αυτοβιογραφίας του, «My Redemption», προσπάθησε πολλές φορές να σκοτώσει εκείνον και τη μητέρα του

Ο 33χρονος πρώην αρχηγός της Γουότφορντ, ο οποίος τη φετινή σεζόν φοράει τη φανέλα της Μπέρμιγχαμ έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές για το «σκοτεινό» παρελθόν του και για τα μαθήματα που πήρε.

Αυτή τη φορά μέσω της αυτοβιογραφίας του «My Redemption», ο Ντίνι αφηγείται περιστατικά που βίωσε κοντά στον πατέρα του, ο οποίος όπως τόνισε τον είχε απειλήσει ότι θα σκότωνε τον ίδιο αλλά και τη μητέρα του. Μάλιστα, ο πατέρας του Ντίνι δε δίσταζε να κλειδώνει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του εμπόρους ναρκωτικών.

«Μερικοί από τους φίλους του έβγαζαν εκατομμύρια από τα εγκλήματα, αλλά εκείνον δεν τον ενδιέφεραν τα χρήματα. Δεν είχε χρήματα. Του άρεσε να πηγαίνει σε μια παμπ και να χτυπάει τον κόσμο για να του ζητήσουν να πιει. Τρόμαζε τους ανθρώπους. Του άρεσε να δημιουργεί φόβο. Του άρεσε να πηγαίνει σε κάποιο μέρος και να λέει σε κάποιον “Γαμώτο, είμαι ο Μπέρκι”.

Αυτή την αγριότητα τη μετέφερε και στο σπίτι και την οικογένειά του. “Θα σκοτώσω τη μητέρα σου” μου έλεγε. Και μετά μας έλεγε ότι επρόκειτο να σκοτώσει εμένα και τα αδέλφια μου.

Είχε έρθει κάποια στιγμή να με πάρει για μια προπόνηση με μία μπλε Mercedes και δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Ξαφνικά σταματήσαμε σε ένα βενζινάδικο και άρχισα να ακούω θορύβους από το πορτμπαγκάζ. Και μου είπε ότι είχε κλείσει μέσα έναν έμπορο ναρκωτικών που χρωστούσε χρήματα σε έναν φίλο του. Μου είπε ότι θα του φερόταν καλά και πως θα τον τάιζε ακόμη», αναφέρει χαρακτηριστικά στην αυτοβιογραφία του ο Ντίνι.

Πηγή:www.gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ