Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΟλυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0 – «Κόλλησε» στον Σλοβένο και τον διαβασμένο Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0 – «Κόλλησε» στον Σλοβένο και τον διαβασμένο Παναθηναϊκό

Άργησε να ξυπνήσει ο Ολυμπιακός, πήρε αυτό που ήθελε ο Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο πρώτο ημίχρονο στην Πόλη και όταν στην επανάληψη άφησε στα αποδυτήρια το 4-4-2 που δεν «τσούλησε», πίεσε τους πράσινους, είχε ευκαιρίες αλλά δεν βρήκε το γκολ. Περίεργες αποφάσεις από τον Σλοβένο διαιτητή.

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Superleague, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Οι Ερυθρόλευκοι άργησαν να ξυπνήσουν, με τους Πράσινους να παίζουν μαζική άμυνα και με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά τους, Αλμπέρτο Μπρινιόλι να παίρνουν τον βαθμό.

Οι Πειραιώτες στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Μαρτίνς άφησε στα αποδυτήρια το 4-4-2, που δεν τσούλησε, έγιναν πολύ πιο απειλητικοί, δημιουργήσαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης.

Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς, ο οποίος είχε περίεργες αποφάσεις, που προκάλεσαν την οργή του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού να στέκεται στα σφυρίγματα του Σλοβένου.

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε κυρίως στις πολλές καθυστερήσεις, αλλά και στον τρόπο που σφύριζε ο Βίντσιτς, με τον διαιτητή να δίνει κίτρινες κάρτες σε παίκτες του Ολυμπιακού προς το τέλος της αναμέτρησης για διαμαρτυρία, σε φάσεις που είχαν δίκιο.

Οι χαμένες ευκαιρίες των Πειραιωτών, η μαζική άμυνα του Τριφυλλιού, οι επεμβάσεις του Μπρινιόλι και οι περίεργες αποφάσεις του διαιτητή συνέθεσαν το παζλ του ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να παίρνουν από έναν βαθμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ