Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας: Στο πλευρό του η «Αρδευτική Αναγνωστόπουλος»

ΠΑΟ Βάρδας: Στο πλευρό του η «Αρδευτική Αναγνωστόπουλος»

Η εταιρεία του πρώην προέδρου των «πράσινων» συνοδοιπόρος και στη φετινή προσπάθεια

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Η «Αρδευτική Κ. Αναγνωστόπουλος Α.Ε»,  της οποίας ηγείται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πρώην πρόεδρος του ΠΑΟ Βάρδας με τεράστια προσφορά όλα αυτά τα χρόνια. βρίσκεται και φέτος στο πλευρό της ομάδας βοηθώντας ουσιαστικά στην όλη προσπάθεια. Η διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας εξέδωσε μακροσκελής ανακοίνωση στην οποία αναφέρει : «  Ίσως τα λόγια να μην φτάνουν σε κάποιες περιγραφές ,ίσως η προσφορά  να χάνεται πάνω από 25 και πλέον χρόνια πίσω  Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ,ο πρόεδρος , ο επιχειρηματίας ,ο φίλαθλος ,ο απλός άνθρωπος της περιοχής μας  που δεν αρνήθηκε ποτέ τα αυτονόητα που δεν είναι άλλα από την διαρκή αγάπη και προσφορά στο σωματείο μας !!! 

Ο  ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ που το χαμόγελο του και ο ακέραιος χαρακτήρας του αποτελεί διαρκή δύναμη για όλους μας στο ξεκίνημα κάθε αγωνιστικής χρονιάς έτσι και φέτος δηλώνει το δικό του δυναμικό παρών μαζί με την εταιρία του που σαν άξιοι  συνοδοιπόροι  στο τιμόνι της βρίσκονται τα δυο παιδιά του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κ ΕΥΗ.

Η πορεία της «Αρδευτικής Αναγνωστόπουλος»

Η εταιρεία ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ Κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2008 με έδρα την Βάρδα Ηλείας, με αντικείμενο δραστηριότητας κυρίως την εμπορία αρδευτικών συστημάτων και προϊόντων προστασίας καλλιεργειών.

Αποτελεί ουσιαστικά την διάδοχη κατάσταση της ατομικής επιχείρησης του κ. Κωνσταντίνου Αναγνωστόπουλου, που ξεκίνησε εργασίες το 1991, διατηρώντας σε κάθε επίπεδο τον οικογενειακό της χαρακτήρα.

Ο ιδρυτής της κ. Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, ξεκίνησε το 1979 με την εισαγωγή αρδευτικών προϊόντων και εξαρτημάτων από το Ισραήλ και στην συνέχεια, λόγω των συνθηκών και των εξελίξεων στον αγροτικό τομέα, δραστηριοποιήθηκε σχεδόν αποκλειστικά με την εμπορία και τις εγκαταστάσεις αρδευτικών δικτύων.

Η διαχρονική αύξηση των εργασιών σε συνδυασμό με την σύμμετρη ανάπτυξη της επιχείρησης, ώθησαν τον κ. Αναγνωστόπουλο να προχωρήσει το 1996 σε επένδυση ανέγερσης ιδιόκτητης επαγγελματικής στέγης σε οικόπεδο 4500 τ.μ. επί της Π.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου.

Η περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης, η απόσπαση σημαντικού μεριδίου από τον ανταγωνισμό και η σχεδόν αποκλειστική συνεργασία με τους μεγαλύτερους εγχώριους προμηθευτές, δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για τον μετασχηματισμό της ατομικής επιχείρησης σε Α.Ε., με μετόχους τον ιδρυτή και κύριο φορέα και άτομα της οικογενείας του.

Η διοίκηση   του Π.ΑΟ.ΒΑΡΔΑΣ ευχαριστεί τον κύριο Κ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ και την εταιρία του ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ ΑΕ  για την διαρκεί προσφορά του στο σωματείο και τους ευχόμαστε κάθε επιχειρηματική δυνατή εξέλιξη !!!»

Φιλικά  παιχνίδια στο προσκήνιο

Στα της προετοιμασίας, αυτή συνεχίζεται κανονικά  σε καθημερινή βάση υπό τις οδηγίες του τεχνικού Χρήστου Παρασκευόπουλου με τις προπονήσεις να διεξάγονται στο γήπεδο Κουρτεσίου. Μάλιστα λόγω του ότι η έναρξη του πρωταθλήματος πηγαίνει πίσω,  η ομάδα της Βάρδας έχει προγραμματίσει να δώσει φιλικά παιχνίδια τα οποία βοηθούν στο μοντάρισμα της ενδεκάδας. Έτσι για μεθαύριο Κυριακή έχει προγραμματιστεί να δοθεί φιλικό με τον Εθνικό Σκουλικάδο παιχνίδι που θα γίνει στο Στάδιο Ανδραβίδας, ενώ για την προσεχή Τετάρτη κλείστηκε φιλικό με τον Ηλειακό Βαρθολομιού εκτός έδρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ