Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός: Επιστροφή Βασίλη Δασκαλόπουλου

Πανηλειακός: Επιστροφή Βασίλη Δασκαλόπουλου

Ο Πανηλειακός ολοκλήρωσε την μεταγραφή του γκολκίπερ Βασίλη Δασκαλόπουλου, ο οποίος επιστρέφει στον Πανηλειακό καθώς είχε παίξει παλιότερα στην Κ19 και στο πρωτάθλημα Νέων της Football League. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στον Ξενοφώντα. Με τον Δασκαλόπουλο ο Πανηλειακός κλείνει την τριάδα των τερματοφυλάκων. Οι άλλοι δύο είναι ο Καπετανάκης και ο Κουρλός.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 24χρονο (γεν. 11/4/1997) ποδοσφαιριστή, Βασίλη Δασκαλόπουλο, ο οποίος εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πυργιώτης τερματοφύλακας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αργοναύτη Κατακόλου και εν συνεχεία εντάχθηκε στην Ομάδα Κ-19 του Πανηλειακού αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα Νέων της Football League. Ακολούθως, αγωνίστηκε σε Ηρακλή Παλαιοβαρβάσαινας (Α2 Ε.Π.Σ. Ηλείας), Π.Α.Ο. Βάρδας (Γ’ Εθνική), Θύελλα Πύργου (Α2′ Ε.Π.Σ. Ηλείας – 3 συμμ.), Αλφειό Επιταλίου (Α1 Ε.Π.Σ. Ηλείας – 8 συμμ.), Ενιπέα Λατζοΐου (Α1′ Ε.Π.Σ. Ηλείας – 8 συμμ.) και Α.Ο. Κυπαρισσίας (Α’ Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας), ενώ την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα του Ξενοφώντα Κρεστένων καταγράφοντας συνολικά 12 παρουσίες στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Π.Σ. Ηλείας.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Βασίλη στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή σεζόν, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ