Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑίας – Βάρδα 2-1: Φιλική νίκη για τον Αίαντα

Αίας – Βάρδα 2-1: Φιλική νίκη για τον Αίαντα

Αισθητά βελτιωμένη η ομάδα της Γαστούνης

Θέλουν χρόνο οι «πράσινοι» της Βουπρασίας

Ο Αίας Γαστούνης  ήταν ο νικητής στο σαββατιάτικο φιλικό καθώς επικράτησε του ΠΑΟ Βάρδας με σκορ  2-1, σε μια  αναμέτρηση που είχε  καλό ρυθμό  και συγκέντρωσε τα  βλέμματα  αρκετών θεατών. Σε ποιο επιμέρους στοιχεία τώρα, οι γηπεδούχοι του Αλέξη Γαβριλόπουλου παρουσίασαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο δείχνοντας πως βρίσκουν τα πατήματά τους, ενώ όσον αφορά τους «πράσινους» της Βουπρασίας που παρατάχθηκαν  με ορισμένες σημαντικές απουσίες,  έδειξαν πως θέλουν χρόνο ενόψει των προσεχών επίσημων υποχρεώσεων.

Και τα τρία τέρματα στην επανάληψη

Στο προχθεσινό φιλικό ανάμεσα στους δυο εκπροσώπους μας στη Γ’ Εθνική, αναφοράς αξίζει πως και τα τρία τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος. Για τον Αίαντα σκόραραν οι Καράμπελας κα Σταθάτος, ενώ για τον ΠΑΟ Βάρδας ο Λαθύρης  λίγο πριν τη συμπλήρωση του  90’. Στη Γαστούνη έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του Ντελγκάδο που στο διάστημα που αγωνίστηκε  κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, με τον Αίαντα να  δείχνει γενικά ποιο έτοιμος σε σχέση  την ομάδα της Βάρδας. Όσον αφορά τον ΠΑΟΒ, παρατάχθηκε καταρχήν χωρίς τους Μαυρόπουλο, Φερεκίδη και Τσιρίκο, με τους «πράσινους» να δείχνουν πάντως πως θέλουν δουλειά προκειμένου να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα,  καθώς η εικόνα που παρουσίασαν ειδικά στην επανάληψη ήταν μέτρια.

*Όσον αφορά τη συνέχεια, ο Αίας προσανατολίζεται να παίξει φιλικό στη Ζάκυνθο με το Σκουλικάδο το Σαββατοκύριακο, ενώ ο ΠΑΟΒ το ίδιο διάστημα θα μεταβεί στη Ναύπακτο για να παίξει με τον Ναυπακτιακό.

Το ματς καρέ – καρέ

    16′: Πλασέ του Πυρρή σε κόρνερ ο Μπακάλης.

    29′: Ατομική προσπάθεια του Ντελγκάδο, έκλεψε από τον Λαθύρη, μπήκε περιοχή, σούταρε άουτ.

    47′: Σουτ Καράμπελα έδιωξε ο Τσεκούρας.

    69′: Προσποιήσεις και σέντρα του Σταθάτου στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα στρώθηκε στον Καράμπελα ο οποίος έκανε το κοντρόλ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ.

    74′: Ασίστ του Στανή στον Σταθάτο και πλασέ 2-0.

    87′:  Σέντρα Θεοδωρόπουλου,  πλασέ Λαθύρη με τη Βάρδα να μειώνει σε 2-1

    89′: Πλασέ του Θεοδωρόπουλου, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Αίας: Μπακάλης, Στανής, Κατελούζος, Βατσής (85΄ Δουλαβέρης), Ρίλντι, Τσακοπιάκος, Δούλος, Ντελγκάδο (37′ λ.τ. Ρούνης), Καράμπελας (70′ Ντρέου), Βράπι, Σταθάτος (85’ Γιαννακόπουλος).

ΠΑΟΒ: Τσεκούρας, Β. Βασιλόπουλος (63’ Θεοδωρόπουλος), Καφεντζής,  Σακελλαρόπουλος, Παπασπηλιόπουλος (69′ Νικολακόπουλος),  Λιόσης, Θωμάς (73′ Διονυσόπουλος), Πλαστουργός,  Μικελάτος(63’ Ταρναρής) Πυρρής,  Λαθύρης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ