Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας: Πήρε Νικολακόπουλο και Σακελλαρόπουλο

ΠΑΟ Βάρδας: Πήρε Νικολακόπουλο και Σακελλαρόπουλο

Συνεχίζει με διπλές προπονήσεις

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Παμβουπρασιακού, δέκα μέρες πριν από την πρεμιέρα της ομάδας στις επίσημες υποχρεώσεις της, το παιχνίδι Κυπέλλου εκτός έδρας απέναντι στη Νέα Αρτάκη.

Στην ομάδα της Βάρδας, θέλουν μέχρι το παιχνίδι αυτό, να έχουν προφτάσει να δώσουν έστω ένα φιλικό, αφού είναι δεδομένο ότι ο χρόνος δεν επιτρέπει να πάει η ομάδα πλήρως προετοιμασμένη. Το παιχνίδι αυτό, προγραμματίζεται να δοθεί με τη συμπλήρωση δέκα ημερών προετοιμασίας.

Ο Νικολακόπουλος

Στα μεταγραφικά, ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοίνωσε την μεταγραφή του Αχαιού στόπερ, Σωτήρη Νικολακόπουλου. Ο Νικολακόπουλος επιστρέφει μετά από εννιά μήνες στον ΠΑΟ Βάρδας καθώς είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΒ το Νοέμβριο του 2020. Ένας έμπειρος κεντρικός αμυντικός που ξέρει πολύ καλά την Γ΄ Εθνική και είναι ιδανική λύση για τα μετόπισθεν. Έτσι, μαζί με τον Παπασπηλιόπουλο θα είναι το δίδυμο των στόπερ στο νέο ΠΑΟΒ. Παράλληλα, όμως θα αποκτηθεί κι ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός, για να συμπληρωθεί η συγκεκριμένη θέση.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ: «Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού ΣΩΤΗΡΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ μετά την πάροδο περίπου οχτώ μηνών επιστρέφει στην ομάδα μας. Άπαντες στην οικογένεια του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

Ο Σακελλαρόπουλος

Ο ΠΑΟΒ απέκτησε άλλον έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνας, τον 22χρονο Αλέξανδρο Σακελλαρόπουλο, που έχει παίξει στον Παναιγιάλειο στη Football League τη σεζον 2017-2018 και ήρθε από την Αγγλία όπου αγωνιζόταν σε ομάδες μικρών κατηγοριών της χώρας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ: «Η διοίκηση της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 22 ετών νεαρού αμυντικού και ύψους 1,86 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ κατά το παρελθόν φόρεσε την φανέλα του Παναιγιαλείου στην β εθνική και στην συνέχεια μετακόμισε στην Αγγλία όπου αγωνίστηκε σε αρκετές ημιεπαγγελματικες ομάδες

Άπαντες στην οικογένεια του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ