Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας: Η συστηματική δουλειά των Ακαδημιών αποδίδει καρπούς

ΠΑΟ Βάρδας: Η συστηματική δουλειά των Ακαδημιών αποδίδει καρπούς

Ο Νίκος Βασιλόπουλος στην πρώτη ομάδα

Προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιώργος Λαμπρόπουλος

Ένα ανταγωνιστικό και πολλά υποσχόμενο ρόστερ ετοιμάζει ο Παμβουπρασιακός, ο οποίος παράλληλα δίνει θέσεις στην πρώτη ομάδα και σε ταλέντα της Ακαδημίας του. Χθες ο ΠΑΟΒ ανακοίνωσε ότι μέλος  της πρώτης ομάδας θα είναι και ο προερχόμενος από την Ακαδημία της Νίκος Βασιλόπουλος.

«Ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ένας ποδοσφαιριστής  δημιούργημα της πράσινης Ακαδημίας εντάσσεται επίσημα  στο ρόστερ της πρώτης ομάδας μετά τον ΝΙΚΟ ΠΑΛΟΥΜΠΗ. Η συστηματική δουλειά και η αναβάθμιση στον τομέα των ακαδημιών που επιχειρείται τα τελευταία χρόνια αποδίδουν καρπούς και ευχή όλων μας είναι ακόμα περισσότεροι ντόπιοι αθλητές να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα δίνοντας ουσία στην ολική ανανέωση που παίρνει σάρκα και οστά από τη φετινή χρόνια Η διοίκηση της ομάδας εύχεται στον ΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ο Γ. Λαμπρόπουλος

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η ένταξη στο τεχνικό τιμ του προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργου Λαμπρόπουλου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ που αναλαμβάνει την τεχνική κατάρτιση και εκγύμναση  των τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας και παράλληλα των εκκολαπτόμενων goalkeepers της Ακαδημίας μας.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ σαν ποδοσφαιριστής ήταν μέλος της ομάδας μας  παλιότερα ενώ έχει θητεύσει με τη φανέλα πολλών ομάδων από όλες τις εθνικές κατηγορίες με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του με τον Πανηλειακό στην Α’ Εθνική.  Άπαντες στην οικογένεια του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ