Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ - Μποέμιανς 2-0 (vids)

ΠΑΟΚ – Μποέμιανς 2-0 (vids)

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επέστρεψε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ και με ασίστ (1-0 του Σβαμπ στο 4′) και γκολ (28′) οδήγησε τον Δικέφαλο στην ανατροπή – πρόκριση επί της Μποέμιανς και στα play offs του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ μπροστά στο κοινό του έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και «τα παιδιά του» έπραξαν το αυτονόητο. Συνεχίζουν στην Ευρώπη. Η πρόκριση στα playoffs του Europa Conference League ήρθε χάρη σε δύο γκολ από τους Σβαμπ (4’) και Μπίσεσβαρ (28’) και κάποια… καρδιοχτύπια στην ευκαιρία του Γουόρντ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σ’ αυτή την χρονική περίοδο, στο ξεκίνημα της χρονιάς, κανένας μα κανένας δε θα θυμάται την εμφάνιση. Ειδικά στο δεύτερο μέρος. Μετράει το αποτέλεσμα και οι Κυπελλούχοι Ελλάδας πέτυχαν τον στόχο τους. Αν ήταν πιο εύστοχοι στις πολλές στιγμές που δημιούργησαν το σκορ θα είχε ξεφύγει…


Με δύο αλλαγές ξεκίνησε τον «τελικό» ο ΠΑΟΚ

Η «ασπρόμαυρη» ενδεκάδα, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Δουβλίνο είχε δύο αναμενόμενες αλλαγές. Ο Γιασμίν Κούρτιτς ήταν, πλέον, σε θέση να ξεκινήσει, όχι όμως και να βγάλει όλο το 90λεπτο, γι’ αυτό κι ο Λουτσέσκου δεν το σκέφτηκε και πολύ για να δώσει στον Σλοβένο χαφ φανέλα βασικού, αντί του Άντερσον Εσίτι, τοποθετώντας τον στον άξονα δίπλα στον Στέφαν Σβαμπ.

Οι Ροντρίγκο Σοάρες και Νέλσον Ολιβέιρα πρόλαβαν και μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, οπότε ήταν διαθέσιμοι και για το αρχικό σχήμα, ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο επέστρεψε στην αποστολή, αλλά με μια μόλις προπόνηση το πιθανότερο ήταν να ξεκινήσει από τον πάγκο, όπως και συνέβη με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να είναι ο παρτενέρ του Φερνάντο Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας.

Το δεύτερο ερωτηματικό είχε να κάνει με τον επιτελικό μέσο, όπου και εδώ ο Ρουμάνος τεχνικός δεν το πολυσκέφτηκε και ξεκίνησε με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αντί του Σίντζι Καγκάβα, σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο επιθετικό.

Βρήκε από νωρίς το γκολ που ήθελε, αλλά…

Ο Μπίσεσβαρ με το… καλησπέρα έκανε αυτό που περίμενε από εκείνον ο Λουτσέσκου. Σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Σβαμπ, με τον Αυστριακό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα πριν καν συμπληρωθεί το 4ο λεπτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ